• vatan partisi lideri ve akp avrasya kolu başkanı doğu perinçek beyefendi'nin abd başkanı trump'a israil -kudüs meselesinden dolayı yaptığı dehşetengiz çıkıştır. ayrıca doğu perinçek beyefendi filistin'e tam destek çıkıp ''trump gücü yetiyorsa, ancak abd'nin başentini değiştirebilir'' dedi.

    beyefendi'nin diğer söyledikleri;

    --- spoiler ---

    trump gücü yetiyorsa, ancak abd'nin başkentini değiştirebilir. başka ülkelerin başkentini belirleyemez. kudüs, batı asya halklarının kutsalıdır. kudüs, filistin'in başkentidir. trump, aklı varsa, abd'nin çöküşüne çare bulsun. trump, her yere burnunu sokmasın. türk milleti ve vatan partisi olarak, filistin devletinin ve halkının haklı mücadelesini destekliyoruz.

    kaynak

    --- spoiler ---

    (bkz: tutmayın küçük enişteyi)
  • pirinçkek yine fazla içmiş. şehirler gücü yetenin olur. israil de gücü var kudüs'ü aldı. lobisini de iyi yaptı trump'a kabul ettiriyor. neymiş bölgede istikrar bozulurmuş. ne istikrarı allah aşkına? 10 kilo gübre bulan bomba yapıyor bu coğrafyada. ayrıca her fırsatta pkk'yı desteklemesinden dolayı filistin'e zaten kılım. başımızdaki islamcılardan kurtulunca ilk iş israille el ele bu ortadoğu farelerinin kökünü kurutmak olmalı.
  • (bkz: perinçek kim amk)
    yıllar öncesi apo ile kandil’de görüşen perinçek mi?
hesabın var mı? giriş yap