trump'ın karadağ başbakanını itmesi
-
nato zirvesinde yaşanan skandal harekettir.
--- spoiler ---
brüksel'de nato zirvesi'ne katılan abd başkanı donald trump, katılımcı liderlerle yürüdüğü sırada, öne geçmek için karadağ başbakanı duşko markoviç'i itti.
--- spoiler ---
video: http://t24.com.tr/…mp-karadag-liderini-ittirdi,6843
edit: altta komik hareketli başlığı atıp, biz burda konuşuyoruz diyen yazar arkadaşlar olmuş. başlığı gördüm ancak kusura bakmayın ama trump'ın hareketleri bana komik gelmedi ki aklı başında çoğu insana komik gelmemiştir diye tahmin ediyorum. oldukça magandavari ve saygısız eylemleri olan bir "devlet başkanı"nı sempatik hale getiren bir şey " komiklik" tanımı.
komik olmayan aksine saygısızca ve skandal harekettir. -
(bkz: çekil şurdan skmim belanı)
-
(bkz: acaba hangisi dağlı)
-
bugune kadar bulundugu pozisyona bu denli yakismayan bir baskasini daha gormemistim. bundan daha otesi cidden yok ya.
-
(bkz: trump'ın nato zirvesindeki komik hareketleri) başlığında yer alan hareket.
-
negro görünce itmeden duramadığı adasdasdas yok lan.
-
bir devlet adamına kesinlikle yakışmayan hareketlerdir. devlet adamı; nazik, centilmen, kültürlü, entelektüel, empati yeteneği yüksek, ağırbaşlı ve ciddi olmalı; bulunduğu mevkinin ağırlığını idrak edip, koskoca bir ülkeyi,milyonlarca insanı temsil ettiğinin farkına varmış olmalıdır.
karadağ başbakanı duşko markoviç'i ittirmek kolay, aynı hareketi rusya devlet başkanı vladimir putin'e yapmasını bekliyorum. bakalım yapabilecek mi?
devlet adamlığı kavramından bihaber olan "şerif" trump bu hareketi ile karadağ halkını küçümsemiştir, ittirmiştir.
adamın kafa yapısı şöyle : "aga ben süper güçüm, kimse benlen boy ölçüşemez. istediğimi ezerim"
kendini mahalledeki küçük çocukları ezen çakma mahalle kabadayısı sanıyor galiba. -
(bkz: saçım şekil önümden çekil)
-
reis'e yapaydı, aklını alırdı.
-
ne kadar ruh hastasi bir adam oldugunu kanitlayan baska bir video. buraya notluyorum; bu adami bosuna secmediler. bunun deliliginin ardina saklanip cok cok kotu seyler yapacaklar.