• galiba ben bile general olduysam herkes olur diye düşündüğü için böyle bir açıklama yapmıştır.
  • yeni egitim sistemi de böyle olsun. mesela hasta bakıcı da kriterleri yerine getirdiğinde; hemşire, baş hemşire, pratisyen, uzman, operatör falan olsun.

    hatta ilk ameliyatlarını da sistemin güvenilirliğini kanıtlamak için bakanlara falan yapsınlar.
  • (ben de paşayım , sen de paşasın hepimiz paşayız )
  • mini dünya savaşı suriye iç savaşı'nda gerilla savaşını dünyada en iyi uygulayan terör örgütü ışid'e operasyon çekip pkk koridorunu engellemiş (fırat kalkanı harekâtı), idlib'e yaptığı örtülü operasyon ile abd'nin idlib'teki gücünü kırıp rusya'ya karşı koz elde etmemizi sağlamış (akabinde vize ambargosu, canları yandı tabii - rusya'ya karşı da hala masada idlib kartını tutuyoruz), afrin'e 21. yüzyılın en operasyonel harekâtı'nı yapmış (sivil gözeterek - zeytin dalı harekâtı); herkes konuşurken türkiye'nin doğusunda icraat yapmış, 726 şehit verdiğimiz cumhuriyet tarihinin en büyük isyanlarını bastırmış, listedeki pkk sözde komutanlarını operasyonlar ile bir bir avlayan; kuzey ırak'ta 1 yıldır sürdürdüğümüz "kararlılık harekâtı" ile çığır açan hulusi akar'ın "asil" dediği türk milleti tarafından linç edileceği başka bir başlık.

    bugünün muhalefet kanadı acaba ne zaman 2008 ve 2010'da orduyu linç eden siyasal islamcı konumunda olduğunu anlayacak merak ediyorum ama siyasal islam kanadı bugün nasıl eziliyorsa, türk ordusunu siyasal beyinlerle linç etmeye kalkan bu kuklalar da ezilecek. kaçışınız yok.

    cahillik gerçekten kötü bir şey, ne yazarsan yaz eğitemiyorsun. ne yaparsan yap gösteremiyorsun.

    sorsan şunlar kendine atatürkçü diyecek, iki üç fav almak için; twitter'da gördüklerini papağan gibi ötmek için konuşuyor hepsi. siz ne atatürkçüsünüz ne solcusunuz, siz kuklasınız.
  • er olarak başlar, iki haftaya general(amiral), iki hafta ne olmuş iki tane savaş gemiciğinden
  • seni yenicem 1263738. mekanize piyade tugayı

    --- spoiler ---

    bir gün gelecek bana onbaşı diyemeyeceksiniz!

    --- spoiler ---
  • yine mi torpil ?!
hesabın var mı? giriş yap