• trabzonspor gibi güzide bir kulübümüzde başkan vekilliği görevlerinde bulunmuş, çeşme alaçatı beach resort işletmesinin sahibi olan şahsın twitter üzerinden fenerbahçe futbol takımı teknik direktörü aykut kocaman'a hakaret etmesi durumudur.

    siz kendinizi ne sanıyorsunuz işletmeci bey. öyle zamanında üç kuruşa nasıl olduğu bilinmeden kapattığınız yerlerden kazandığınız paracıklarınızla önünüze gelene hakaret edebileceğinizi mi sandınız.

    senin karşında koskoca bir kulübün teknik direktörü var. sen bu adamı, bu kulübü sahipsiz mi sandın? ki sen de zamanında trabzonspor gibi koca bir kulübün yöneticiliğini yapmışsın. hadi başka takımdan gelse bu terbiyesizlik, alışığız. yakışıyor mu trabzonspor gibi bir kulüpte başkan vekilliği yapmış koskoca kelli felli bir insana bunlar? senin işletmene gelen hiç mi fenerbahçe taraftarı, yöneticisi, futbolcusu yok? demek ki bunlar senin umurunda değil. demek ki o insanların da yüzlerine gülüyor arkalarından kuyularını kazıyorsun. belki aykut kocaman bile geldi senin tesisinde konakladı. yazıklar olsun. bir de şöyle işletmeciyim, böyle başarılıyım diye geziniyorsun ortalıkta. zavallıcık. bir fenerbahçe aşığı olarak daha da senin işlettiğin o mekana ayağımı basmam. tüm fenerbahçe sosyal medya mecrasına da yayılacak bu yaptığın terbiyesizlik. şimdiye kadar verdiklerim de haram zıkkım olsun. bu mu senin işletmecilik anlayışın. senden olmayanlara bu şekilde hakaret ederek orgazm mı oluyorsun. yazıklar olsun. yaşınıza başınıza bakmadan elinizde telefon öyle uzaktan klavye kahramanlığı yapmak kolay geliyor di mi? hodri meydan bakalım. aykut kocaman'a kadar gidecek olan bu haber sonrası tarafına dava açılması ve tazminat ödeyerek o tweeti sana yedirmeleri en büyük isteğim.

    terbiyesizlik

    edit:imla
  • meydanı boş bulan, önüne gelen istediği gibi sallıyor dediğim olay.

    mekanın sahibi geldi beyler. çekilin kenara.
  • gün geçmiyor ki alaçatı'daki işletmeciler sansasyonel bir olaya daha imza atmasın.

    mekan sahibinin trabzonspor'lu oluşu zaten durumu apaçık ortaya koyuyor. şu tweet'inden de belli olacağı üzere kafayı kupa ile bozmuş bir başka trabzonspor taraftarı.. l'equipe'in dünkü özür mesajından sonra ağır travma yaşamış olması muhtemel.

    gereken cezayı almalıdır.
  • aykut kocaman nasıl koydu ise bir türlü çıkaramıyorlar.
  • bir galatasaraylı olarak aykut hocanın evinin önüne gidip yapacağım çağrıdır. tüm galatasaraylı arkadaşları beklerim. fener formalarını ben ayarlıyorum.
  • şikebahçelilerin saldırıya geçtiği adalete susamış bir trabzonspor taraftarı.

    şikenin cezasına ve şikebahçenin geleceğine fifa yakında karar verecek az daha bekleyin.

    türk yargısını kimse umursamıyor avrupa spor yargısı (uefa -cas ) şikeyi sonsuza kadar kesinleştirdi ama ceza vermedi cezayı fifa verecek.

    (bkz: 3 temmuz 2017 ts'nin fifa'ya şike başvurusu)

    not : hakareti ve şiddedi kimse masum gösteremez trabzonlular sadece adalet peşinde
  • türk futboluna hem futbolcu hem de antrenör olarak hizmet eden biri için dediği lafa bakmayan bir holigan beyanatı.

    haftaya alaçatı'ya gidecektim and olsun bunun sahibi olduğu mekana girmem o kadar.
  • mahalle bakkalı: ya bu aykut kocaman çok reröreöre

    fb'li: aha aykut kocaman'a küfür ettin...

    mahalle bakkalı: ederim tabii lan!

    fb'li: seni ekşi'de bi linç ettireyim de aklın başına gelsin hımfff

    mahalle bakkalı: ya bi siktir git...
  • doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış
  • kendi başarısızlıklarını ve basiretsizliklerini gizlemek için şike kumpasına pirim vererek kendini gündem yapma çabasında olan ts eski yöneticisinin gereksiz beyanı. değil haber, arkadaş muhabbetinde konu yapma değeri bile yoktur.
hesabın var mı? giriş yap