• ilk sezonu 3 mayıs 2019 tarihinde yayınlanacak netflix animasyon dizisi.

    bojack horseman ile aynı ekibin işi. güzel bir şey olacağa benzer. umarım türkiye'de de yayına girerler. şöyle de bir twitter hesapları var:

    https://twitter.com/tucaandbertie
  • vazgeçilmezim, kıymetlim ve sezon aralarında heyecanla beklediğim 3-5 diziden biri olan bojack horseman ekibinden insanların da bulunduğu, 3 mayıs tarihinde yayınlanacağı duyurulan yetişkin animasyon dizisi. konusu bojack'e benzer sanırım ve başrollerinde 30'lu yaşlarda iki kadın olması harika.
    imdb sayfasındaki cast içinde, film boyunca korkunç rolüne rağmen, çıksa da harika gülüşünü bir kez daha görsem diyerek izlediğim şüphe filminin ben karakterini canlandırmış olan steven yeun'u görmek de ayrıca sempati duymamı sağladı diziye.`:^^` bu da böyle gereksiz bir ayrıntıdır.
    öyleyse buyurun hep birlikte fragmana.
  • inanılmaz sıkıcı ve kötü bir animasyon. 2-3 bölüm seyrettim, hayatımda izlediğim en kötü şey diyebilirim. jeneriği bile "beni izleme" diye bağırıyor resmen. bojack horseman'ı yapan ekip nasıl böyle bir şey kusmuş anlamadım.
    bojack ile yarattıkları mükemmel evrenin ekmeğini yiyelim diye düşünmüşler ama umarım şu çöplüğü bojack horseman'a bulaştırmazlar.
  • nasıl kötü animasyon dizi yapılırın örneği bir yapım.

    girişten itibaren dizi hiçbir şey vaat edemiyor. her şeyiyle kötü.

    konular 90'ların sitcom konuları. karakterlerin ne yapacağı tahmin ediliyor.

    izlemek vakit kaybı.
  • 20'li ve 30'lu yaşlara saniyesi saniyesine hitap eden feminist çizgi dizi serisi. realistliği korkutucu derecede düşündürücü ve komik. ekşici approved.
  • çok yüksek(muhtemelen lsd ya da mantar) kafalarda yaratılmış muazzam animasyon. yayıncı kanal netflixtir
  • müthiş
  • o kadar gerçekçi ve o kadar absürt ki.
    tek solukta tüm bölümleri bitirebiliyorsunuz.
  • ilk bölümlerde çok sıkıldığım çizgi dizi. bojack horseman'la beraber anılması falan beklentimi aşırı yükseltti sanırım, o yüzden başta beğenemedim. sonra bir baktım bayıldığım diziler yerine elim tuca & bertie'ye gidiyor, onu izliyorum sürekli. az önce bitirdim ve bittiği için de çok mutsuzum. bu ikilinin ilişkisi, yaşadıkları, çizimler, animasyon, alıştıktan sonra her şey mükemmel.
  • bojack horseman'ın yan dizisi, bojack horseman evreninde (?) geçen bir şey sanılıp başlanınca ilk bölümlerde hele de animasyonun patlayan renkleri ve bazı yerlerde bilerek basit tutulmuş çizimleri ile karşılaşınca çok çocuk işi ve zorlama geliyor. ancak üslubuna alışınca o yaşlardaki kadınların evrensel sorunlarının ne kadar mizahi bir şekilde ele alındığı anlaşılıyor, karanlık bir yanı var, sadece kadınlar beğensin diye yapılan feminist bir yapım da değil belli ki, hatta tutarsız feministlerle kendi içinde dalga geçen bir yanı da var. yine bojack horseman gibi dostluk ve yalnızlık kavramlarını dibini deşene dek irdeliyor ve bertie karakteri otuzlu yaşlarında, anksiyeteli her kadının kolayca kendinden birçok şey bulacağı bir tipleme olmuş, roberta "bertie" songthrush, sadece kendi üzerine oynansa bojack horseman serisinde bile kendine kolaylıkla yer bulabilecek, çok ince düşünülerek yazılmış bir karakter yani, sadece ilk bölümlerde "oo viiiii, çılgınlıklaaar, eğlenceee, absürt absürt şeyleeeer!" diye bağırıp çağırıyor olmalarına kanmayın, şans verilmesini hak ediyorlar efenim. tuca ise atsan atılmayan, satsan satılmayan arkadaş, bir nevi bojack'in todd'u, bakalım belki ilerleyen zamanlarda o da aslında derin bir yönünü gösterip şaşırtacaktır kim bilir. "seni o kadar özledim ki bir cult kurdum," cümlesini kelimelerinin tam anlamıyla söyleyebilen biri sonuçta. *
hesabın var mı? giriş yap