• (bkz: elraenn)
  • bu gece youtubedan denk geldim kendisine. twitch yayınlarının kesitlerine rastladım.
    gündelik hayatta dert ettigimiz sikten puften şeyleri o kadar rahat ve derinlemesine irdeliyo ki herif saatin ne ara altı olduğunu anlamadım. twitch yayınlarını kovalıyor olacağım. okuyorsa da burdan kendisine selam olsun *
  • 2010'da bir warband klan karşılaşmasında rakibim olmuştur.
    ben wtf klanının archer'ı, o ise kos klanı kurucu kaptanı.

    biz yeteneklerimize güvenerek hurraley oynarken, o takımını çalıştırmış ve bize taktiksel bir hezimet yaşatmıştı.

    maç sonrası tanışıp sabahlara kadar beraber oynar olduk. 2012'de çektiği warband videosu için teamspeak'te sabaha kadar kılıç salladım bazen o video'ya bakıp kendimi ararım. bazen agresiftir ama sevecen insandır. arkadaşlığı güzeldir.

    (mart 2022 editi): henüz 50 izlenirken işyerinde dahi fırsat buldukça izleyerek, yazarak destek verdiğim eski dostum çok ünlü olmuş. ben bir trafik kazasında komaya girip uyandıktan sonra unfollow edilmiş ve çevresini ünlülerle dolmuş buldum. artık mesajlarım diğer kutusuna düşecekti. discord kanalına komalık olduğum video'yu ekleyip kendisine ulaştırır mısınız notunu düştüm. reklam yasaktır diyerek banladılar ve tepemden kaynar sular döküldü. henüz üniversite öğrencisi olduğumuz dönemlerde "ne zaman istersen gel bende kal kardeşim" diyen samimi dostuma artık ulaşamıyordum bile. şaşırmadım dünya düzeni böyle. aynı duyguyu daha önce de tattım. ama yine de çok üzüldüm.

    en sevilen türk yayıncı. başarılarının devamını diliyorum.

    (nisan 2024 editi): az önce youtube'da bannerlord'da sesli rp yapılan bir mod oynadığı videoya denk geldim ve yazmak istedim.

    roleplay yapmayı bize tuğkan öğretmişti. 2012 yılının soğuk bir kış gecesi tuğkan teamspeak'e geldi. çabuk bu modu indiriyoruz!. biz ne olduğunu bile bilmeden indirdik. bir rp moduymuş ama biz bilmiyor anlamıyor. 5-6 kişiyiz girdik hep beraber huraağ herkesi kesicez krallık kurucaz en güçlü biz olucaz falan kafasındayız.

    daha dötümüzde don yok elimizde sopalarla gidiyoruz tepede bir atlı belirdi bize doğru yaklaştı ve durdu. biz de hurraaa diye saldırmak için koşarken tuğkan durun lan durun dedi. gitti bu adamla abuk subuk konuşmaya başladı. atlı adam diyor ben şuranın muhafızıyım siz nerden geliyorsunuz nereye gidiyorsunuz. tuğkan da cevap veriyor biz çiftçiyiz topraklarımız kurudu mahsulümüz öldü kendimize yerleşip ekecek yeni bir diyar arıyoruz falan. biz şok tabi ne anlatıyo bunlar oyunda ekin mahsul falan yok ki ilk kez rp görüyoruz. içimizden diyoruz napıyo bu deli gidip öldürelim adamı kalabalığız işte :d böyle bir anımdı işte videoyu görünce 12 sene önceye geri döndüm öyle anlatmak istedim...
  • lan adamın kendisi yakışıklı ,yetmiyormuş gibi bir de babasını yayına çıkarmış. yemin ediyorum bu adamın arkadaşı olmak istemezdim. abi o ne yakışıklılık lan,hiçbir yere gidilmez bu adamla. kız falanda kesemezsin yanına bu adam varken. babasıyla beraber thorla ,odin gibiler.
  • youtube’daki en güzel kanalın sahibi. hayvanseverler ve belgesel meraklıları için harika videoları var. üstelik diğer youtuberlar gibi her cümlenin sonuna küfür ekleyen ergenlerden de değil.
    daha çok bilinmeli, hakediyor.
    edit: küfür konusunda twitch yayınlarından sonra hala aynı düşünmüyorum, evet.
  • bana twitch i sevdiren adamdır kendisi. okuyorsan seviliyorsun reis haberin olsun.
  • warband zamanında kos diye bir klanın başındaki adamdı, ben o zamanlar "erdal bakkal" diye ergen şekilde taleworlds forumda falan takılıyordum. klanlara falan giriyordum hatta düşük bütçeli bir turnuvada fake olarak bir takıma turnuva kazandırmışlığım vardı; yanlış hatırlamıyorsam elraen önce askere gitmişti ve sonra forumdan banlanmıştı. geçenlerde youtube'da önerilerde tekrar karşıma çıkınca şaşırtmıştı beni, sonra şans eseri karıncalardan hiç anlamama rağmen elmanın içinden "crematogaster auberti" türü bir kraliçe eve girdi ve kavanozda bakmaya başladım. kurduğu forum sayesinde oradaki arkadaşların yardımıyla önce ne olduğunu ve türünü öğrendim sonra değerli olduğunu anlayınca evde tutmaya karar verdim. şu ansa 6 karıncalı ve bol pupalı bir kolonim var, arada foruma girmeye çalışıyorum fakat hata veriyor. uzun lafın kısası kurmaya çalıştığı ortam sadece belli bir kitleye hitap ediyor ama gayet hoş bir ortam. youtube'sa zaten genele hitap ediyor hatta bir keresinde üniversite aşk hikayesini izlerken bir zaman sonra kapattığımda arkada fasulye ayıklar şekilde annem bile hikayenin sonunu merak edip açsana diye beni dürtmüştü iyi hitabeti var.
  • abi herifin on numara anıları var twitch yayinlarda falan acayip akıcı muhabbetler yapıyor on numara
  • über yakisikli bir beyefendi. muhabbetiyle olsun karizmasiyla olsun adamin dibi olabilir.

    eger burayi okuyorsan sana düşüyorum sayin tuğkan bey biliniz.
  • güzel bir abimiz. arada izlerim gönlümü hoş eder ve çıkarım yayınından.
    bugün 3 saatlik amerika macerasını izledim. özellikle " uğraşacak bişey bulamadığınız veya birşey yapmadığınız zaman beyin size bozuluyorum der. " demesi çıkardığım ilk ders.
    harbiden boş kalmamak lazım. burayı okursun sen. canımsın
hesabın var mı? giriş yap