• masanın altından kedi geçse zıplayan , köpek görse yolunu değiştiren , kafesteki kuştan bile sakın onu salma diye çemkirip korkan kız modelidir. hamster göstersen " ıyyyk fare resmen uzak tut benden " diye tepki gösterip yaşamdan soğuturlar insanı. köpeğin 100 mt yanına yanaşmasa bile " yea goldenlara bayılıyorum ben ya " diye hayvan sevgisini belirtip sokak kedilerine alien muamelesi yaparlar üstüne facebookta yavru kedi resmi paylaşmaktan kendini alamazlar.

    - berke o kediyi benden uzak tutuyorsun..
    - bas şunun üstüne bas pis hayvan , ıyy böcek mi hepsinin allah belasını versin.
    - kedi nankördür yea
    - bebeğim yanaşma kafese muhabbet kuşları çok pis ısırıyor
    - hakan terlikle vur şu garip hayvana lütfen , keyfim bozuldu akşam akşam , süleymancık falan beni ilgilendirmiyor.
    - sevme şu pis hayvanı , bak açıkça söylüyorum kalkıp giderim tanıl.
    - mervelere gitmiyorum ben , papağanı var salıyor devamlı hem kokuyor ev kuş kuş.
  • sadece insanlar ile iletisime gecebilme kabiliyetine sahip olan canlı.

    yok benim anlamadigim çevresinde kaç kişi hayvanların saldırısına maruz kalıp sakat kalmış yada ölmüş acaba ama aynı seyi insanlar için söylemek mümkün olmayabilir.
  • çoğu ilgi çekmek için olan tepkilerdir emin olunuz.
  • (bkz: vurun kahpeye)
  • elimde olmayan sebeplerden dolayı benim bu kız. aslında çılgınlar gibi sevmek istiyorum hayvanları ama korkum daha ağır basıyo hep.
  • kocaeli üniversitesi umuttepe kampüsü'nde de bol miktarda üyesi bulunan kız türüdür. bazen "biz bu köpeklerle yaşamak zorunda mıyız, imza toplayalım toplattıralım" gibi şeyler duyuyorum. ağızlarına kürekle vurasım geliyor.

    kampüsteki köpeklerin bazıları biri gelip onu durduk yere sevince garipseyip, heyecanlanıp, gereğinden fazla mutlu olup, şımarıp sağa sola koşuşturarak millete sarmaya başlıyorlar. bazen böyle tiplere inat köpekleri sevip uzaklaşıp olanları izliyorum. *
  • penceresiz bir odaya tek bir hamam böceği ile kilitleyip kaçacağım kişidir efendim. kafayı yesin orada, kendini kaybetsin.
  • belki alerjisi vardı o yüzden çocukluk hayatı boyunca hayvan görmeden doğal ortamlara çıkmadan yaşadı; haliyle börtü böcek de görmedi. o yüzden geriliyor hayvan görünce. üstüne gitmeyin derim
  • belli bir rahatsızlık dahilinde değil, öylesine sebepsiz yere korkuyorsa evren denilen yaşadığımız yeri tam idrak edememiş kızdır.

    kendisine tane tane " bak kızım, burası dünya ve epey bir canlı türü hep beraber yaşıyoruz, ve etrafına baktığında bizim güzide memleketimizde aslan, kaplan, timsah filan yok! korkma, kedidir kedi, sev onu, bak böyle! " şeklinde bir cümle aktarılmalıdır.
hesabın var mı? giriş yap