• teknik direktoru henuz netlik kazanmamis fenerbahce'nin futbol icin degil sadece bir guc gosterisi olarak yaptigi transfer.
    goruluyor ki fener varligini, siyasilerimiz gibi uzun vadeli hesaplar icermeyen sadece ic piyasayi gunubirlik tatminlerle devam ettirmeye devam edecek. avrupa da basari iddialari hikaye.
  • tümer açısından düşünürsek bu transferi, tümer beşiktaş'da mutsuzdu. bunu yıllardır görüyorduk. bilmiyorum sebebini. ama yıllardır tümer'in bu takımın lideri olması gerektiğini düşündüm ama tümer asla bu misyonu keyifle yerine getirmedi. sanırım sorun biraz da teknik direktörlerle çok iyi anlaşamamasından kaynaklanıyor. ama bu transfer tümer'in dertlerine bence deva değildir. fenerbahçe'de tümer sadece selçuk'u kesebilir. kanımca daha fazla yedek kalacaktır ve daha mutsuz olacaktır. ne kadar para aldığını bilmediğimden işin para yönüne yorum yapamıyorum.

    fenerbahçe açısından düşünürsek bu transferi, fenerbahçe türkiye'in en iyi ortasahasına sahip deniliyor ama ortasahada buna rağmen sıkıntı yaşayıp duruyor fenerbahçe. appiah bu sorunu bu sene biraz çözmüştü. tümer de bazı açılardan apiah'a benziyor. beraber oynarlarsa arkalarında bir aurelio ile iyi işler yapabilirler. ama tümer fenerbahçe'nin aradığı istikrarlı orta saha oyuncusu değildir kesinlikle. fenerbahçe bu transferden ne kazandı zaman gösterecek.

    beşiktaş açısından düşünürsek bu transferi, beşiktaş yıllar önce vermesi gereken bir kararı erteledi erteledi bu noktaya geldi olay. tümer'in ya takımın lideri yapılması ya da çok önceden takımdan gönderilmesi lazımdı. lucescu geldiği sene tümer'i lider yapmaktansa sergen'i getirtti beşiktaş'a. ancak bu sene tümer takım kaptanı ve lider oyuncu olarak görülmeye başladı o da sergen'deki düşüşten dolayı. tümer malesef böyle arada derede bir yedek bir kurtarıcı olarak bakılacak bir futbolcu değil. beşiktaş çok büyük güç kaybetmiştir tümer'le, kimse aksini iddia etmesin. sergen ve tümer yokken ortasahaya akıllı takviyeler yapılmazsa beşiktaş'ı bu seneden de kötü bir sezon bekliyor. ama tümer sürüncemesi çözülmüştür en azından. bu da biraz pozitif bir şey.

    taraftar açısından düşünürsek bu transferi, tümer her taraftarın sevdiği bir futbolcu. sempatik değil kesinlikle ama chatic neutral sanırım. kazanma hırsı ve beyefendiliğin ortasında bir yerde. son galatasaray maçında cordoba'ya yaptıklarını saymazsak beşiktaş taraftarı tümer'i her zaman el üstünde tuttu. fenerbahçe taraftarının da ciddi bir tepki gösterdiğini tümer'e hatırlamıyorum. ama cordoba ile aralarında geçenler belki de önümüzdeki sezon beşiktaş cephesinde rüzgarı aleyhine döndürecekti tümer'in, bu açıdan doğru bir transfer oldu da diyebiliriz taraftar açısından.

    ama çok kızgın olduğunu görüyorum beşiktaş'lı taraftarların tümer'e. inönü'deki ilk beşiktaş fenerbahçe maçı çok enteresan olacak görünüyor. fenerbahçe formasıyla bir tümer metin ve bir baba hindi tuncay bakalım dolmabahçe'de nasıl karşılanacaklar.
  • tümer'in fenerbahçe'ye transfer olmasına ek olarak cordoba ve sergen'le de yolların ayrılması beşiktaş'ın tam manasıyla bir kazmalar ordusuna dönüşmesine sebep verecektir. bu sebeple orta sahaya mehmet topuz ve delgado şarttır.
  • fenerbahçe'nin hala akıllanmadığını gösteren transfer olmuştur. yıldız futbolcu transfer ederek başarıyı yakalayacaklarını sananlara bu sene yaşadıkları son dakika şokunu hatırlatırım.
  • danisikli dovus olarak nitelendirilebilitesi olan hadise..
  • bu transferden şu anlaşılıyor ki "x takım dışında türkiyeden hiç bir takımın formasını giymem" diyen futbolcu bir kaç haftaya kalmaz fenerbahçeye gidecektir...
  • aziz yıldırım, fatih tekke'nin transferi ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle demiştir;
    "sözleşmesi bulunan bir oyuncu ile kulübünden habersiz pazarlık yapmak, kulübümüzün kurumsal yapısına aykırı olduğu gibi, fifa’nın kuralları anlamında da mümkün değildir."
  • (bkz: tumer metin)*
  • yıldırım demirören hırsından tümer metin e kupa yı aldıkları için hediye ettiği saati geri istemesine sebebiyet veren hadisedir.layık görmemiştir tümer e bir bvlgari saati. bunun üzerine tümer de kupa yı saatle takas edebilecekleri önerisini getirmiştir ilk bjk mali kurul toplantısında konu görüşülmek üzere gündeme alınmıştır.
    edit:(bkz: yigidin kalesi inkar)
hesabın var mı? giriş yap