• çeşitli markalardaki notebook bataryalarını ve adaptörlerini bulabileceğiniz güvenilir alışveriş sitesi.

    netbook bataryam sizlere ömür, ölmüştü ve internette araştırırken bu siteye denk geldim. ilk başta araştırmak istedim ve net bir bilgiye ulaşamadım. haliyle internetten alışveriş yaparken aman güvenilir mi değil mi diye soruyor insan. ilk önce sağlam olsun diye sitedeki numaradan ulaştım ve bir bey çıktı karşıma sorularıma sabırla cevap verdi ve üründen emin olmamı sağladı. dün sipariş verdim, hemen o gün kargoya verildi ve bugün elime ulaştı. hizmetten memnun kaldım. inşallah batarya da iyi çıkar. şimdilik sıkıntı yok çok şükür. sadece kredi kartına tek çekim yapıyorlar, taksit imkanı da gelse süper olurmuş.

    not: batarya orjinal değil, muadildir.
  • gittigidiyor üzerinden çekinerek yaptığım alışverişten acayip memnun kaldığım site. üstelik yanlış ürünü sipariş vermişim dikkatsizlik yüzünden. sanki içlerine doğmuş gibi arayıp teyit ettiler siparişi. sonra hatalı ürün istediğim anlaşıldı. düzeltildi hemen. yetkili çok nazikti. kargo çok hızlıydı. yanında gönderilen hediyeler de iyiydi. her türlü tavsiye edebileceğim ve gideri olan bir site. umarım daha sonra yamulmazlar..
  • asus eee pc 1101ha'ya batarya almak için kullandığım ve memnun kaldığım ışık tekno bilişim iç ve dış tic ltd şti.'nin çevrimiçi alışveriş sitesi. yurtiçi kargo ile çalışıyorlar, debit kart kabul ediyorlar.

    https://www.tumsarf.com/
  • 10 liraya power bank satan firma. o ne len.
  • süper perakendeci.
  • sözlük ahalisini okuyup sipariş verdiğim site. 3d secure falan var, 7,82 tl'ye 2600 mah powerbank satıyorlar amk. kargo gelince editleyeceğim.

    edit: sıkıntı yok.
    edit 2: 2600 mah powerbank, 2110 mah bataryayı %50 şarj ediyor.
  • kesinlikle güvenilmemesi gereken bir firmadır kendileri, yaklaşık iki ay kadar önce aldığım laptop klavyesi elime geçti ve bir kaç hafta önce arızalanana kadar kullandım, ürünlerine altı ay garanti vermelerine güvenerek aldığım klavyemi geri çağırdılar, bunun kargo ücretini şahsıma ödetirken ertesi gün klavyenin değişimini yapamayacaklarını stoklarında bulunmadıklarını ve klavyenin garantisinin üç ay olduğunu söylediler. ve mağduriyetmin giderilmesi için ancak bir ay sonra klavyeyi temin edebileceklerini söylediler. nitekim bu
    firma şahsımı dolandırmıştır ve bu entry uyarı niteliği taşımaktadır.
  • laptop bataryası aldığım internet sitesi, oyun açılınca bilgisayar kendi kendine kapanıyor. çabucak şarjı bitiyor. bende niye burada 60 tl, gittigidiyorda 120 diye soruyordum kendi kendime. normalde "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" diyen bir tüketiciydim, nasıl düştüm bu tuzağa diye düşünüyorum. iade talebi verdim ama ne arayan var ne soran, hatta silmişler galiba talebimi.
  • elinde olmayan ürünü satan e ticaret sitesi.
    elinde olmadığı için bana gönderemediği ürünün stok durumu kaç gündür var görünmeye devam ediyor.

    ücret iadesi de hala gerçekleşmedi, bilmesem sahtekar bunlar diyeceğim, ki bilmiyorum...

    uzak durun.
hesabın var mı? giriş yap