• cene cerrahı, güzel insan. hayatım boyunca kendisi hariç 5 adet diş hekimiyle münasebetim oldu. mevcut dişçi fobimde epey pay sahibidir bu isimler. bir tek bu arkadaşın elinden herhangi bir ağrı veya acı hissetmedim. dişçi fobimi yenmem zannedersem imkansız, zira bütün dişlerim çürüse de artık dolgu yaptıracak dişim kalmasa gibi gafletler içersindeyim ama şundan net eminim ki kendimi otururken en az sıktığım dişçi koltuğu, kendisinin ilgilendiği koltuktur.
  • ust cenedeki tek dis eksikligim icin implant uyguladi bana. operasyonun tamami 10 dakika kadar surdu. hic aci hissetmedim, hicbir sislik yasamadim; sagolsun.
  • eli olabildigince hafif, genç ve basarili bir çene cerrahi. "ufak bir iğne batmasi sonrasi hiçbir sey hissetmeyeceksiniz" diyor ve hiçbir sey hissetmiyorsunuz. tebrik ederim kendisini.
  • bir diş hekimi olarak kendimi hiç olmadığı kadar rahat emanet ettiğim cerrahım.

    hekim de olsak, hergün hastalarımıza onlarca işlem de yapsak, insan kendisi koltuğa oturduğu zaman az da olsa tedirgin oluyor, güven istiyor.

    uzun zamandır yaptırmayı ihmal ettiğim 2 adet implantımı * tamamen acısız, güle oynaya hallettik gitti. ellerine sağlık.

    bu sayede yüzlerce kez başkalarına yaptığım işlem kendime de yapılmış oldu, deneyimledim. gayet de acısız ve rahatmış. korkmanıza gerek yok.
hesabın var mı? giriş yap