• izmir ückuyular civarında oyun piyasasını uzun süre elinde tutan bilgisayarcı. sayemizde adam oldu deyus.
  • hiç de adam olmayan, hala kazıkçı hala beleşçi bilgisayarcı. sattığı oyunlara hiç güven olmayan, bozuk çıkma ihtimali binde bin olan bir isimdir kendisi. divx olayını izmir'e ilk getirenlerden biri. şükür artık yayıldı da eline düşmüyoruz.
  • bir zamanlar comodore64 oyunu, teknoloji geliştikçe de pc oyunu aldığım yer. gerçekten çok pahalıya satıyor ama beğenmezsem oyunu hiç ses çıkartmadan geri de alıyordu.
  • bu dükkan paranın mına koyandır. baba oğul çalışırlar.
    bi aralar her gün mimkentten buraya yürüyüp disket almışlığım vardır(ki hala düşünür ulan bi zamanlar amma yürüyormuşum derim) . çektiği disketlerin yarısı bozuk çıkardı. hatta bu yüzden babamla kavga etmişti dükkanın sahibi.
  • yılların bilgisayarcısıdır. zamanında commodore64 oyunları çektirirdik. sonraları disketle oyun almaya başladık. bir de baktık cdler çıkmış cdlere yatırmaya başladık. sağolsun biraz kazık satardı ama oyunu beğenmedim ya da oynamayı beceremedim diye değiştirdiği zamanları bile bilirim.
    sonuç olarak geçen gün uzun bir süreden * sonra uğradım bir de baktım ki internet cafe olmuş. oyunlar yasaklanınca orası boş kalmasın diye böyle bir yola başvurmuşlar. üzüldüm açıkcası. hey gidi günler hey....
  • kazıkçı ama bilgisayardan anlayan bilgisayarcı. üçkuyuların ilk bilgisayarcısıydı sanırım. quickshot joystickleri en sağlam ve çabuk tamir eden hep oydu. çektirdiğim kasedin haddi hesabı yoktur. yıllar sonra tbs computer diye bir marka yapıp satmaya başladı. kendi de babası da kıldır ama yinede öflenseler de püflenseler de yardımcı olurlar.
    buarada birçok çocuğun babası bu adamla bir nedenle kavga etmiştir...*
  • "yahu bi deneyelim bakalım belki birileri bişiler girmiştir" diyerek başlığa baktığım 6 entry i görünce şaşırdığım bilgisayarcıdır. arkadaşımla arkadaşın commodore 64 ü için kaset ya da benim bilgisayar için disket çektirdiğimiz yegane mekandı. üniversiteyide istanbul da okuduğumdan bi on sene olmuştur heralde gitmeyeli. hey gidi günler hey demekten kendimi alamıyorum sayın seyirciler.
  • çevredeki en yakın bilgisayarcının, yanlış hatırlamıyorsam izmir özel türk koleji'nin oradaki ultra bilgisayar olduğu yıllarda, başta üçkuyular, güzelyalı ve fatih koleji gençlerinin parasını sömüren, çektiği disketlerin 3 tanesinden 2 tanesinin çalışmadığı dükkan. pek fazla oyun satan yer yokken ve internet hızı dial up felsefesi ile 1 saatte 1 mp3 indirmekten ibaretken, fahiş fiyata sattığı oyunlardan dehşet kar etmiştir, bu baba oğul ikilisi. serbest piyasa ekonomisi ve teknolojinin önlenemez gelişimi, mekanın "30 metrekare alana 20 bilgisayar nasıl sığdırılır da internet kafe yapılır?" sorusuna cevap vermesini sağladı. bundan 3-5 sene önce baba öldü, oğul ise öğleden sonra dükkanı açarak yine kopardı bizim gibi eski çevre sakinlerini, nedir kardeşim bu para hırsının gözü bürümesi?
  • izmirde bildiğim en kaliteli internet kafedir..

    bağırış gürültü küfür yoktur, severim burayı..teknolojiyi takip eden yenilikçi bir yapısı vardır.. temiz ve kalitelidir..
  • yukarıda entrylerin çoğunda bahsi geçen baba-oğul'dan baba, seneler önce hayatını kaybetmiştir. şu anda internet kafe olarak iş yapmaktadır. evet, vakti zamanında çok harçlık heba olmuştur, ¨harika bir oyun, bayılacaksın!¨yorumlarına kanıp hüsrana uğrayan pek çok genç büyütmüştür. ancak gerçekten küfürlü konuşan, bağırış çağırış yapan müşterilerinden kibarca ayrılmalarını isteyecek derecede düzgün bir sahibi vardır.
hesabın var mı? giriş yap