• red bull’un sevilen, tecrübeli ama her daim genç direktörüdür. kendisi en son harvard kennedy school’a da giderek; deyim yerindeyse hem alaylı hem daha da yüksekokullu olmayı başarmıştır. türkiye’deki pek çok beyaz yakalıya nazaran eksikleri görebilir özeleştiri yapabilir. bir de pek çok meslektaşının aksine sunum kabiliyeti çok iyidir. kendisini yakında sizlere de sunumlar yaparken görebilirsiniz. şimdilik linkedin’den takip edebilirsiniz.

    linkedin.com/in/tuncaynazlioglu
  • ıq’sunun 140 olduğundan şüphelendiğim, türkiye’den çıkan başarılı yeni dönem yöneticilerden bir şahıs kanımca.
  • yönetici 4.0 diye bir tabir olsaydı eğer ilk sırayı alacak yöneticilerden biri. kendine edindiği insan geliştirme misyonunu hayat biçimi haline getirmiş ve bir yandan da linkedin'i bu amaç uğruna çok iyi kullanan kişi.
  • bestyle magazine’in kendisiyle yaptığı röportajı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

    http://bestylemagazine.com/…miz-ekim-sayimizda.html
  • işinin "insan" olduğunu çok iyi bilen ve takımındaki her kişiyi özenle yönlendiren, destekleyen, öğretici, geliştirici bir yöneticidir. gerçek bir liderdir. merak edenler için buyrun röportajı
  • son zamanların gözde yöneticilerinden biri. ileride adını daha sık duyacağımızı düşünüyorum. alıştığımız dede kavramındaki yöneticilerden farklı olarak emir vermek yerine demiri kesmeyi öğretenlerden. bu arada haftasonu da bu etkinlikte konuşmacı. merak ediyorsanız gidin, tanışın, iletişimde olun.
  • kendisini koç üniversitesi’nde gerçekleştirilen red bull basement etkinliğinde dinlememle keşfettiğim, müthiş derecede ilham veren konuşmasıyla bu tarz etkinliklerde sıkılan beni, konuştuğu süre boyunca sahneye kilitlemiş yönetici. kendisiyle konuşması sonunda sohbet etme fırsatı bulmam ile birlikte son derece de cana yakın ve babacan biri olduğunu söyleyebilirim. umarım bu tarz yönetici ve liderleri toplumda ve profesyonel hayatta çok daha sık görmeye başlarız.
  • adam yükseliyor aga, durduramıyoruz...

    geçtiğimiz sene birkaç etkinlikte denk gelip sohbet etme fırsatı bulduğum ve son olarak popüler business dergilerinde de haberlerinin çıktığını fark ettiğim, son derecede bilgili ve eğlenceli insan. son olarak marketing türkiye ve campaign türkiye, kendisiyle ilgili haberlerini paylaşmışlar.

    https://www.marketingturkiye.com.tr/…de-yeni-atama/

    https://www.campaigntr.com/…de-ust-duzey-atama/amp/
  • “gelecekteki meslektaşlarına” bilgi ve biriklerimlerini aktarma konusunu kendisine misyon olarak edinen, dinlemesi keyifli ve iş hayatının tüm gerçek dinamiklerini her söyleşisinde bizlere anlatan red bull türkiye’nin genç yöneticisi.

    kendi tecrübelerini kaleme aldığı ve ihtiyacı olan genç meslektaşlarına hediye ettiği kitabı (bkz: kurumsal yönetim) bir çok gence yol gösterici olacaktır.

    https://eksiup.com/p/f91697017uft
  • yakın vakitte bir pozisyon için görüşme yaptığım karizmatik lider, türkiye ticaret yapısını iyi biliyor.
hesabın var mı? giriş yap