• su hayatta bildigim bir sey varsa o da tuncay opcin denen fetöcü pisligin asla dogru söylemeyecegidir. tuncay opcin iyi parti fetöcü degil dediyse iyi parti kesinlikle fetöcüdür.
  • biz zaten biliyorduk da, bilmeyen veya bilmek istemeyenlerin iyi okuması gereken tivit.
    meral hanıma fetö damgası vurmak, gole maya çalmak gibidir, tutmaz o iş
  • tuncay opçin nediyorsa tam tersidir
  • tsk’da yıllarca atatürkçü kemalist rolü yapıp devamlı terfi alan kripto bir yapılanmadan bahsediyoruz, aynı şey emniyet ve yargı içinde geçerli. şimdi bu yapının ciddi ciddi açıktan merali destekleyeceğini mi zannediyorsunuz? ülkenin yüzde 99’ı fetöden nefret ediyor. tuncay opçin’in bu açıklaması bile iyi parti’ye destekdir. ‘bakın biz bunları sevmiyoruz bunlar temiz iyi partiye oy verebilirsiniz’ ayaklarına girmiş olabilirler. tabi bu bir tahmin sadece.

    sadece pezevenk falan diyip insanlara salya akıtmadan önce biraz akılcı düşünmek ve tüm ihtimalleri düşünmek gerekir. daha önce bu adamlardan ağzımız çok yandı. artık yoğurdu bile üfleyip yememiz gerekiyor.
  • ben de ümit özdağ'ın ali türkşen'in ismini görünce falan görünce partiyi övüyor sandım. cümlenin devamında "lan noluyo" derken söyleyen zat'ın kim olduğunu da öğrenince her şey açığa çıktı.

    sen o adamların tırnağına kurban ol, köpek.

    (bkz: tuncay opçin)
hesabın var mı? giriş yap