• dünya genelinde kendi müziğinizi online paylaşım platformlarında yayımlama imkanı sağlayan amerikan menşei distribütör şirketi. eğer bağımsız bir müzisyenseniz ve şarkılarınız kimseye bağlı olmadan spotify, itunes, apple music, deezer, amazon vb. müzik platformlarında bulunsun istiyorsanız, yıllığı 50 dolara üye olarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. şarkılarınız satın alınıp, dinlendikçe de telif kazanabilirsiniz.

    ödemeleri amerika dışındaki ülkelerde yaşayan kullanıcılarına paypal veya çek yolu ile yapıyorlar. paypal hali hazırda ülkemizden çekildiği için de çek ile ödemelerinizi almaktan başka çareniz yok. bunun içinse minimum 100 dolar kazanmanız şart.
  • dünya genelindeki tüm dijital platformlar ve bunların yanı sıra fizy ve türk telekom muud'da (tunecore fizy ve tt muud’a dağıtım yapmıyor) müziğinizi dağıtan türk menşei distribütör şirket olan 25 saat müzik’i araştırmanızı tavsiye ederim. epeydir araştırdığım bir konuydu (albümümü yayınlamak için) buradan daha makul, telefonla iletişim kurabildiğim ve tüm sorularıma detaylı yanıtlar alabildiğim başka bir yere rastlayamadım. bir de tunecore, cdbaby ve benzeri yerlerden albümünüzü yayınladığınızda, 1 yıl sonra yenileme ücreti veriyorsunuz. burada öyle bir ücret de söz konusu değilmiş, yalnızca bir kere vermiş olduğunuz ücretle isterseniz albümünüz ömrünüz boyunca ilgili dijital platformlarda kalıyor.
  • müzik dağıtımı konusunda en iyi şirketlerden biridir. fransa merkezli dünyanın en büyük dağıtım şirketlerinden biri olan believe music'in alt şirketi olduğu için güvenebilirsiniz. distrokid gibi sitelere para kaptırmayın.
  • türkçe sitesinde "tüm bekarları gör" diye bir sekmeye sahip.

    (bkz: single)

    ekleme: apple music için dolby atmos ımmersive audio desteğini yayınlamışlar.
  • geçen yıl itibariyle yıllık ücret modeline geçmiştir. bundan önce her şarkı başına yıllık 10 dolar, albüm başına 50 dolar ödemeniz gerekiyordu. şu an yıllık 15 ila 50 dolarlık yıllık ücret ödeyerek sınırsız sayıda albüm veya tekli yayınlayabilirsiniz.
  • tunecore ve distrokid yerine (bkz: onerpm) öneriyorum. şarkılarınızı dijital platformlarda dağıtmak tamamen ücretsiz. sadece stream kazançlarınızdan %15 komisyon alıyorlar.

    web sitesi
  • paranızı vermez. hesabınıza yatan paranın tamamını yatırması gerektiği halde çoğuna el koyar, maillere dönmez bile.

    böyle bir firmadır. uzak durun.
  • hakları bana ait (kadın - erkek sanatçıların) şarkılarını spotifyda noktanoktamüzik adı altında yayınlamamı sağlayabilecek bir distribütör mü değil mi emin olamadığım site. herkes farklı bir şey söylüyor paramı ödemiyor demiş birileri de. vallahi soğudum.
hesabın var mı? giriş yap