• yetenek sizsiniz'de yarisan bir abi.

    kusursuz bir vucuda sahip. ben omrumde boyle guzel omuz-gogus orani, boyle dozunda kol kasi, boyle nizami six pack gormedim. karninin sol tarafina kondurdugu dovme de son noktayi koymus zaten olaya.

    allah sahibe bagislasin. ne diyim...
  • ilk olarak yetenek sizsiniz'de görmüştüm kendisini. dans kategorisinde hünerlerini göstermeye çalışan turabi'nin biçimli vücudu ve sert mizacı izleyenlerde olduğu gibi acun'da da büyük merak uyandırmış, ''aslen ne işle uğraşıyorsun?'' sorusuna, ''ben dövüşerek geçimimi sağlıyorum'' demesiyle de olay farklı bir noktaya ulaşmıştı. yetenek sizsiniz sahnelerinden survivor adası'na gidiş bileti elde eden taner tolga tarlacı misali turabi de survivor'a gitme şansı elde etmiş ve atarlı tavırlarıyla da kısa sürede izleyicinin dikkatini çekmişti.

    efendiliğin, ahlakın ne kadar da mühim şeyler olduğuna bir kez daha vurgu yaptık. yüksek dozda hırsın keskin sirke gibi küpüne zarar verdiğine birlikte tanıklık ettik.

    turabi çamkıran'ın, survivor sonrasında bir yerlere gelebileceğine de inanmıyorum. ancak bazı kliplerde boy gösterir; dizilerde adam falan döver işte n'apsın!..
  • survivor'a katilacakmis. bol bol guzel vucut izleyecegiz demektir. nihat altinkaya'dan sonra epey bos kalmisti bu kontenjan. iyi oldu. zaten yetenek sizsiniz'de kumasla hoplayip zipladigi, oraya buraya tirmandigi icin sirtini tam gorememistim. bu super oldu. guzel erkek sirti cok guzel bir sey.
  • survivor unluler gonulluler 2014'un recep ivedik'idir. net.
  • survivor gibi 7/24 kamera karşısı bir programa yakışmayan, ilerde hakkında olayların çıkacağına adım gibi inandığım dallama. neymiş; 'erkekler gelsin'miş, ıslak sopayla dövecen bunu..

    3 ay sonra gelen edit: olum bu ne la, göbek yapmış, kamyonculara benzemiş. acıdım giden onca kasa, haha
  • bu kadar terbiyesiz olduğu yere yakismayan bir adam daha yok heralde. ılk dakikadan itibaren nasil bir tip oldugunu belli etmistir. temiz dayak yer iyle elenir umarım.
  • ilk başta hepsini yener, kimse karşısında duramaz falan gibisinden düşünüyodum ama çok itici bi tip elenip gitsin
  • ilerde gokhan keser darafindan dovulmesini umdugum tek hucreli.

    ve acuncugum ne yazik ki bu heriften bir 3t yaratamayacaksin. cunku 3t sempatiklik ve love-hate arasinda dolasan manyagin tekiydi. ama bu adam dupeduz terbiyesiz ve sinsi. yanlis ata oynadin.

    (bkz: buralar hep entry dolacak)

    3-4 ay sonra buralarda ben demistim diye dolasacagim.

    edit: imla
  • acun'un turnayı gözünden vurduğu.

    http://www.youtube.com/watch?v=uenhddcwjks
  • bu eleman zamanında benimle dans edermisin'e katılmış.
    buda videosu huysuzun gittiğine bu kadar üzülüp ağlamasına bakılırsa o zamanlar böyle dangoz değilmiş. yoksa seyfi dursunoğlu arkada paralardı onu. zaman insanı nasıl değiştirir görmüş olduk.
hesabın var mı? giriş yap