• alt yapıdan yetişmiş , 1987-1993 yılları arasında beşiktas a-takım kadrosunda yer almış eski futbolcu.

    sag bek olarak başlayıp , sonradan orta sahaya çekilmiştir milne tarafından. (bkz: ali gultiken)
    ne yazık ki şansı ve yetenegi ali gibi forvete gecmesine imkan tanimamistir.
    buna ragmen 1991-1992 sezonundaki namağlup sampiyonlugun gorunmez kahramanlarindandir.

    zaten sadece o sene hit yapmis! yanilmiyorsam 23 macla en fazla oynadigi sezon olmustur o donem. yine ayni donem g.saray'a
    hayatinin golunu atmis daha sonra o'da sessiz sedasiz ayrilanlar kategorisine ismini yazdirmistir besiktas tarihinde.
  • beşiktaş'ın milne döneminde orta sahada şenol fidan ve zeki önatlı'yla dönüşümlü olarak oynamıştır. sonradan zeki'yle birlikte kocaelispor'a transfer olup 1999/2000 sezonuna kadar kocaelispor forması giymiştir. aynı sezonun sonunda 31 yaşında futbolu bırakmıştır.
  • kocaelispor a beşiktaş tan zeki önatlı ile birlikte transfer olmuştur. hatta ikisine o zamanlar fenerbahçe de oynayan kıvırcık saçlı kanat oyuncusu ümit de eklenmiş ve kocaelispor bu üç oyuncu ile birlikte yaptığı imza töreninde gövde gösterisi yapmıştır.
    kendisine en son ben daha liseye giderken 2000 li senelerin başında atrium da kuaförde yan koltukta etrafındakilere at yarışı ile ilgili tüyolar verirken rastlamıştım.
  • bir fenerli olarak turhan sofuoğlu adına yakınlığından dolayı kendisine sempati beslerdim. o da öyle düşünmüş olmalı ki rambo turhan gibi 6 numaralı formayı giyerdi. o takımda adıyla gönlümü cezbeden diğer adem ise kirli sakallı şenol fidan'dı.
hesabın var mı? giriş yap