• bkz. köylü kurnazı
  • class 1 bir bluetooth cihazının 100 metreye kadar çekim gücü olduğu için mümkün olan eylem.

    edit: başlık başa kalmış. 1. entiri de böyle bir şey mümkün olmadığı söylenmişti teknik olarak.

    temmuz 2016 eklemesi: versiyon 5 ile 800 feet yaklaşık 250m çekim gücüne sahip olacak bluetooth teknolojisi.
    https://www.bluetooth.com/…dcasting-capacity-by-800
  • (bkz: sorsan müslümanım ben der)
    ayrıca (bkz: parkta yiyişen türbanlı kız) ın kardeşidir.
  • muhtemelen telefonu da başka bir yerine gizlemiştir.
  • türbanlı olunca neden dikkat çekilmek istendiğini anlamadığım kız.

    nolmuş amk türbanlıysa belki sadece o gün sadece bunun için kapandı,bu bütün türbanlıları sınıflandırma hakkı mı veriyor bize.

    amk biz akepe zihniyetine ayrımcılık yapıyor bize ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor diye isyan ediyoruz,bizim safımızdakileri şu türban nefretinden kurtaramıyoruz.

    hay türbanlılar siksin sizi arkadaş.

    edit: o kadar çok yeşilleniyorum ki cevap verip derdimi anlatmaya çalışmaktan yemek yiyemedim.

    söylediğim şudur;genç nesillerin bildiği 11 senedir,orta yaşlıların ise şahit olduğu 30 senedir bu ülkede din,dil,ırk,mezhep,etnik köken vs vs gibi şeyler üzerinden siyaset yapılıyor ve malesef popüler kültür tarafından da bu konular kullanılıyor.hepimiz akepe zihniyetinin başörtüsü üzerinden siyaset yaptığını hatta benim başörtülü kardeşime bilmemne yaptılar diye türbanı kişisel çıkarlarına alet ettiğine şahit olduk.

    benim söylediğim şey şu bu adamlar bunu yapıyor ve insanların duygularını sömürürken diğer tarafın da türbana nefret söylemini arttırmasını sağlıyor insanları kutuplaştırıyor.bütün tepkim başlık da 'türban altı'
    kelimesinin sırf popülerlik arttıracağını bilerek kullanılmasınadır.bu başlık 'bluetooth kulaklıkla sınava giren kız' şeklinde açılsaydı ve başlık altı doldurulurken türban kelimesi kullanılmasaydı bu kadar popüler olurmuydu ?

    peki bizim isyan ettiğimiz,ayrım,nefret söylemleri yüzünden protesto ettiğimiz insanlardan ne farkımız var şuan ?

    uslubumu sert bulan arkadaşlardan da özür dilerim
  • ayağı alçılı olan öğrenciye "alçısını çıkarsın, öyle girsin" deyip çifte standardın dibine vurmuş insanlar olduğu sürece sürecek bu böyle.

    peki ya, bu öğrencinin bluetooth ile yakalanmış olmasından hareketle yakalanmamış olan nicelerinin olabileceği ihtimali...

    http://www.radikal.com.tr/…n_ygsye_alinmadi-1183010
  • "günlük yaşantısında açık olan, aklına bu çakallık gelince başörtü takıp sınava giren " kız da olması muhtemel hatta sorsan müslümanım bile der. yine genellemelerinize tükürsünler troller. başörtüye bok atmaca başlamış, ismet koş.
  • gerizekalıdır ama türbanlı olduğu için değil, ygs gibi hayati bir sınavda kopya çektiği için. türbanlı olmasaydı da gerizekalı olurdu. her konuda elmalarla armutları karıştırıp kıytırık genellemeler yumurtlayan sözlük yazarlarımız kadar hem de.

    gerizekalıdır, net.
  • (bkz: türban altı bluetooth kulaklık) ne lan
    (bkz: pilav üstü kuru) gibi.

    zaten bluetooth yazmayı da becerememiş ya.
hesabın var mı? giriş yap