• insanı daha ucuz, daha hızlı ve türk telekom rezaletinden kurtulmak anlamına gelen superonline fiber internet sahibi olmadığı için bir kez daha üzen hizmet.
    superonline fiber internet aboneleri 4.90? ödeyerek adil kullanım kotası saçmalığına takılmadan 24 saat boyunca hızlarını 100 mbps’e kadar yükseltebiliyor. bir de bunun turbo yükle versiyonu var ki o da upload hızını 100mbps yapıyor 24 saatliğine.
  • bir superonline klasiği olarak yalan ve kandırmacadan ibarettir, superonline abonesi değilim diye üzülmesin kimse. paketi alalı 16 saat civarı oluyor, an itibariyle 4000 seedi olan torrent dosyasını 25mbps bağlantımla indirirken sadece adil kullanım kotasından kaçınma avantajıyla devam ediyorum hayatıma. arada bağlantı hızı 30 pik vurup geri 25e düşüyor, yaptığım downloadlar da pek hayırlı şeyler olmadığı için arayıp itiraz edemiyorum tabi ezikliğimden. bence herkes her şeyin farkında ya, çok nizami bir şey yapıyor olsam ya da işim gücüm kendime güvenim olsa bir şekilde bu durumu belgelemenin yollarını arayıp dava açmayı düşünürdüm. zaten iki yıl taahhütlü d-smart aboneliğimizin bitmesine 7 ay kalmışken d-smart olayını öğrendim, ama bununla ilgili superonline size hiçbir şekilde yardımcı olmayıp d-smart ile görüşmeniz gerek diyerek kenara çekiliyor tabi ki, üstelik bilmem bilir misiniz ama d-smart'a ulaşabileceğiniz bir iletişim yolu ya da telefon numarası yok! televizyoncu, uyducu, kablolucu esnafın tek elinde olan bir şey olduğu için koskoca iki yılı boşu boşuna, hiç kullanmadığımız, bu saatten sonra da ulaşıp kullanamayacağımız rezalet bir tarifeye sahip d-smart paketi kampanyasıyla harcamış bulunuyoruz. ama müstehak tabi bana.
  • "5 lira verdim lan ben!" diyip önce wow, sonra battlefield 4, sonra withcer 3, sonra farcry 4, şimdi de mortal combat x'i an itibariyle indirmemi sağlayan superonline şeysi. hıncımı alamdım lan hızlı internetten. orjinal steam gta v'imi silip tekrar yükleyesim geldi o derece.
  • çoğu zaman zamanında alınamayan hizmet. ilk başlarda ne olacak canım deyip boşvermişliğim var. lakin son olay bardağı taşırdı. saat 12.30 da aktif ettiğim hizmet aktifleşmeyince saat 1.40da müşteri hizmetlerini arayıp neden aktifleşmediğini ve de iptal etmek istediğimi söyledim. müşteri hizmetlerindeki arkadaş 1 saat içerisinde aktif olmayan şeyin iptal olacağını aktif olursada para iadesi için online işlem yapmam gerektiğini söyledi. iptal etmek istediğimi onlineda belirttim lakin saat 4 .08de aktif etmişler. ben bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayıp zamanında aktif edilmediği için iptal olunmasını istedim. lakin bana kullanıp kullanmadığımı sordular. yahu bu internet dalga geçiyorlar resmen 1mb kullansam bile kullanmış oluyorum zaten. bu verdikleri 24 saatlik bir hizmet. bu hizmeti 4-5 saatlik gecikme ile almak kusurlu hizmet sayılmaz mı. bunun sonucunda para iadesi yapılması gerekmez mi. müşteri hizmetleri yetkisi olmadığını söyledi online işlemlere yönlendirdi. orasıda saat 3.57de ürünü aktif ettiğimi söylüyor. sonrasında yetkileri olmadığını söyleyip müşteri hizmetlerine yönlendiriyor. ispatlayın diyorum ispatlayamıyorlar. ama ben ispatlayabiliyorum. buna rağmen yaptıkları zorbalık ve dolandırıcılıktır.
    işte böyle şaklaban bir firmanın verdiği hizmet. verdikleri kusurlu hizmetin arkasında hiçbir zaman durmayan bir firmadır kendileri
  • 4.90 lık günlük 100 mb lik turbo indir 20 tlye çıkmıştır. pazardaki fiyatları bir yerlere şikayet ediyoruz da, buradaki fahiş fiyatları nereye şikayet edeceğiz. bunlar bildiğin devrim yapmışlar, hadi anlıyorum petrol azalıyor dünyada diğer madenler de öyle de bu amına koduğumun interneti doğalgazla elektrikle çalışıyor da bizim mi haberimiz yok. sırf turbo indir için geçmiştim buraya ama bundan sonra bye bye superonline. senin götün çok kalktı bu aralar. sayılı günlerin kaldı sayın o.ç
  • günlük 5 liraya 100mbps olan paketi 10tl ye 50mbps olarak değiştirmişler. ayrıca fiber platin paket olmama rağmen, superonline bu ürünü kullanamazsınız diyor.
  • bugün itibari ile tarafıma turkcell superonline tarafından reeder m8 go ile birlikte 1 aylık hediye verilmiş olan hizmet.
  • (bkz: #99159760)
  • 9 tl'ye aldım bundan. 1 saat oldu hız hala 10 megabit. sizin yapacağınız işi!
  • 9 tl'ye aldım bundan. 1 saniye içinde hız 100 megabit. sizin yapacağınız işi sonsuz saygı duyuyorum
hesabın var mı? giriş yap