• erzurum'da "harikalar diyarı" adlı tavuk kümesi olan bir youtuber. bundan 2 ay önce karışık kümesinden yumurta çekilişi olacağını söyleyip, insanları web-sayfasına katılmaya yönlendirmesine ve belirttiği son tarih 15 mart süresi çoktan geçmiş olmasına rağmen halen herhangi bir açıklama yapmayarak, gelen soruları görmemezlikten gelerek yüzlerce kişinin umutlarıyla oynamıştır.
  • aylar önce söz verdiği çekilişi yapmayıp, halen kuluçka makinesi sponsorlarının dağıttığı ürünlerin samimiyetsiz bir şekilde pazarlamasını yapmakta. takipçi sayısı artan youtuber'lar içinde bunun gibi güvenilmez, samimiyetsiz kişilerde var maalesef. her şeyi rant ve para için yapıp, insanlara açıkça yalan söyleyerek, youtube ve sponsorlardan aldığı gelirlerin keyfini süren böyle örneklerin en fazla izleyici kitlesinin çocuklar olması gelecek nesil açısından da sıkıntılı bir durum.

    videolarında hayvanlara sık sık hakaret içeren kelimelerle seslenen, ergenlerden birkaç tık fazla alacak diye hayvanlarını dövüştüren birisi birçok çocuğun her gün izlediği biri olması utanç verici. youtube şimdiye kadar bu kişiye uyarı verip, birkaç kez bir sürelik geçici video paylaşmama cezaları vermiş ama böyle kişilerin hesaplarının aktif olması youtube'in itibarı açısından da rezil bir durum. sahtekar vurguncu tayfun demir vakasından sonra youtube halen bu konularda gerekli dersi almamışsa diyecek bir söz yok.
  • kendisinin harikalar diyarı adlı kanalı gelen yoğun şikayetlerin ardından askıya alınınca yedekteki başka bir kanalında devam eden bir ex-youtuber. peki bunun ardında bu arkadaş napıyor olabilir sizce? aynen "tayfun demir" taktiği ile "youtube'dan gelen paralarla hayvanlara yem alıyordum. hesap numaram aşağıda hayrınıza hesabıma para yatırıp hayvanları doyurun" diye bir video çekmiş. bugüne kadar dünyanın parasını youtube ve sponsor gelirleriyle götüren üstüne birçok takipçisini aldatıp verdiği sözleri bile tutmayan bu arkadaşın nedense paraya ihtiyacı varmış. tayfun demir de olduğu gibi körü körüne halen peşine takılıp para kaptıracak saflar da var maalesef.
  • kendisinin harikalar diyarı adlı kanalı gelen yoğun şikayetlerin ardından askıya alınınca yedekteki başka bir kanalında devam eden umut simsarı. peki bunun ardında bu arkadaş napıyor olabilir sizce? aynen "tayfun demir" taktiği ile "youtube'dan gelen paralarla hayvanlara yem alıyordum. hesap numaram aşağıda hayrınıza hesabıma para yatırıp hayvanların doyurun" diye bir video çekmiş. bugüne kadar dünyanın parasını youtube ve sponsor gelirleriyle götüren üstüne birçok takipçisini aldatıp verdiği sözleri bile tutmayan bu arkadaşın nedense paraya ihtiyacı varmış. tayfun demir de olduğu gibi körü körüne halen peşine takılıp para kaptıracak saflar da var maalesef.
hesabın var mı? giriş yap