• hastanede yatanlarla bayramlaşırken acilde doktor olmaması yüzünden bi insana neşter vurmuş adam bu. koca hastanede doktor olmadığına mı yanalım, bu adamın hakkaten helal olsun dedirten cengaverliğini mi kutlayalım yoksa milletvekilinin ameliyat yapmasının komikliğine mi gülelim anlayamadık.
  • adalet ve kalkınma partisi 22. dönem balıkesir milletvekili, 1965 bandırma doğumlu, genel cerrahi uzmanı.
  • türkiye büyük millet meclisi 22. dönem milletvekili
    bandirma - 1965, hasan - ikbal - istanbul üniversitesi tıp fakültesi - orta ingilizce - genel cerrahi uzmanı - erzurum 1 nolu sağlık ocağında koruyucu ve halk sağlığı hekimliği, bandırma devlet hastanesi acil birim hekimi, vakıf gureba hastanesi genel cerrahi uzmanı, adalet ve kalkınma partisi genel başkan özel kalem müdürü ve danışmanı - evli, 2 çocuk.
    resmi icin: (bkz: http://www.tbmm.gov.tr/mv_resim/6100.jpg)
  • güney asya depremi sonrası, ne partisi, ne hükümeti kimse hiçbir görev vermemişken kendi başına hemen olay yerine gidip incelemelerde bulunan, dönüşte de çıktığı tv kanallarında gördüklerini anlatarak yardım kampanyasında önemli bir rol oynayan gerçek bir vekil.
  • tezkere konuşulurken ırak'a yerinde inceleme yapmaya giden, rusya gezisinde nazım hikmet'in mezarını ziyaret eden, köylüyle ürün incelemeye giden, amerikan askeriyle omuz omuza olmak riskli diyebilen, her taşın altından çıkma olasılığı yüksek milletvekili.

    ekleme: ergenekon taşının altından da çıktı, daha da bir şey demiyorum.
  • turkiye'nin yurtdisina yaptigi insani yardim girisimlerinde atikligi ile dikkat ceken, hitabet yetenegi yuksek, hekim olmasina ragmen siyasi ve kulturel konularda birikimli, kariizmatik, hirsli bir politikaci. dindar ve esinin basinin kapali olmasina ragmen, klasik akp politikaci tipinden oldukca farkli. bu yonleriyle, gelecekte daha yuksek konumlar icin guresecegini tahmin ediyorum. milletvekili oldugundan beri suregelen atilganligi da bunun bir emaresi zaten.
  • ceviz kabuğu'ndaki konuşmasıyla akp'nin içinde de akil insanlar olduğunu gösterip, içimize su serpen milletvekili.
  • doğru tarafın yanlış insanlarına karşın, yanlış tarafın doğru insanı olma erdemleriyle göze batan milletvekili.

    cia uçakları, türkiye'nin tam bağımsızlığı, kuzey ırak ve ab gibi konularda partisinin genel merkezi hilafına ciddi söylem ve eylemleriyle öne çıkan cesur politikacı. partisinden ihracı yakın olan, buna rağmen kişisel düşüncelerini ve savunularını parti baronlarına asla harcatmayacağı umulan siyasetçi.

    "akp'de ne işi var bu adamın?", "neden istifa etmiyor?" gibi yaklaşımlar kör bir bakışın ve türkiye gerçeklerini deşifre edememiş bir zihniyetin evhamıdır. zira akp tüm rakiplerine fark atarak iktidara gelmiş, halen en yüksek oy oranına sahip siyasi yapıdır. ortalama eğitim seviyesi 4 yıl civarı olan türk halkının birinci tercihi halen akp'dir ve ne mutludur ki, bu partide dahi numunelik bir oranda bile olsa turhan çömez gibi adamlar yer alabilmektedir...
hesabın var mı? giriş yap