şükela:  tümü | bugün
221 entry daha
  • istiklal mahkemelerinde yargılanıp malum bir şekilde sonlarının olması şarttır.
  • bunlar vatanın birliğine, bağımsızlığına, cumhuriyetin temel taşlarına hedef alan açıklamalar, ey mhp denen gudubet hiç mi sana dokunan bişey yok, utanın.
  • mhp ve akp nin yeni terör ortağının açıklamalarıdır .daha önce de pkk ile yaptığı görüşmeler sonucu da böyle demeçler taraflarca duyurulmuştu.
  • böyle seyler söylemeye devam ediniz, lütfen:)):))
  • "türk bayrağı bana problemli geliyor" diyenler bana problemli geliyor. cumhur ittifakına oy vermeyi düşünen vatanını seven, milliyetçi arkadaşlar, kararınızı gözden geçirin derim ben.
  • allahtan hdp türk bayrağına saygılı. oylar bu sebeple millet ittifakına.
  • sen uyuyabildiğin kadar rahat uyu. çok yakında bu topraklar sizin ve sizin gibi sefil türk düşmanı zihniyetinlerinizden ebediyen kurtulacak. o gün bir daha dersiniz türk bayrağı bana problemli geliyor diye.
  • ister etnik ister dinsel fark etmez, safralarını ve pisliklerini akp’nin kimlikcilik siyasetini fırsat bilip döken bu cumhuriyet düşmanlarını türk milleti iyi tanısın.
  • kimler kimlerle beraber sözünü hatırlatan birinin yaptığı açıklamadır. bayrağımızın ırkçılığı çağrıştıran hiç bir yanı yoktur. türk bayrağı ifadesi zoruna gidiyorsa bayrağımız dersin olur biter.

bu bayrak bu toprakların insanlarının bağımsızlık sembolü, şehidinin örtüsü oldu hep.
  • senin zihniyetin de bize problemli geliyor? neyse, az kaldı büyük bahar temizliğine.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap