• algoritmamızı siken olay. futbol maçı oynamaktan farksız türk erkeğiyle iletişim/ilişki kurmak. yerin dibine soktuğu o 'geleneksel ritüelleri' bir yandan deli gibi arzular bu primat sürüsü. beri yandan asla dahil olamadığı ve olamayacağı modernizmin kıyılarında çırpınır durur. zavallı kadına da oradan oraya savrulan figüran olmaktan başka rol düşmez.
  • yakın zamanda birisinin " türk insanıyla ilişki başlatmak " başlığı açtığı zaman herkesin rahatlayacağı aşikar.

    tanım: kendi ırkının karşı cinsinden sıkılmış insanların hezeyanını içeren başlık

    peşin edit: hayır kadın düşmanı değilim, bu başlık bir anda karşıma çıkınca boku çıktığını düşündüğüm için yazdım.
  • (bkz: try me)
  • farkına varılamayan bir hatadır, sonrasında ise şartlara göre hatadan dönebilir veya pişmanlığınızla yaşamak zorunda kalırsınız. sadece bir örnek, bu kadarla sınırlı değil tabii. eşit maaş alırken çocukların her türlü ihtiyacı ile birlikte kendi isteklerimi de finanse edebilirken, hatta şu anda oturduğumuz ev için peşinat biriktirmişken ve yüklü miktarda kredi borcu altına girmişken yaklaşık bir yıldır maaşımın epeyce düşmesi sonrası ciddi sıkıntıya girdim. eskiden yapabildiklerimi, ki 12 yıla tekabül eder, yapamamaya ve zaman zaman kendisinden destek almaya mecbur kalmama müteakip verdiği her kuruşu kafama kakan ya da açıkça vermekten imtina ederek "ben kazanıyorum" triplerine giren biriyle yaşamak zor. bu dünya moderni görünen, eğitimli, kültürlü, doçentlik için gün sayan adamın evdeki halini keşke herkes bilebilse, en çok içimi acıtan da bu.
  • bu topraklarda ilişki başlatmak, komple zor...cinsiyetçi yaklaşılması sığ olmuş bence...
  • gayet zordur, sevgilisi varken gelir sana yazar, el tutmaya calismalar, aman sevgilimden cok sikildim demeler. ıs yerinde hergun yavsamalar. sevgilisi olmayan da en az turk kizi gibi bir oyle bir boyle davranir. bir de bunlarin iliskiye baslama ya da adlandirma konusunda bitmek bilmeyen korkulari vardir. ha bir de pasam anasindan aldigi yetkiye dayanarak kendini bir bok sanir kolay kolay kiz begenmez. ay bunun kafasi basketbol topu gibi, yok bu sisman, yok bunun gozunun ustunde kas var... ruh sagliginiz acisindan uzak durmak daha faydalidir. kendilerini friendzone a sokun yeter.
  • "ilişki başlatmak" tanımı sadece "sevgili" girmiyor, normal bir arkadaşlık, iletişim durumu da söz konusuysa;

    bir türk erkeği olarak diğer türk erkekleriyle normalde iletişim de zordur. sonuçta türk erkeği menfaati yoksa ne selam alır ne selam verir. evet evet, çok sağlam genelleme yaptım. lan oğlum sonuçta sevgilisine yaklaşmak için adamlarla arkadaşlık kuran insanlar var aramızda. neyini öveyim, neyini savunayım bilmiyorum ki. #44689605

    he, bunun kadın tarafı çok mu müthiş; #49719024
  • basligi gormem bile yorulmus gibi hissetmeme neden oldu.
hesabın var mı? giriş yap