• bot çizme giymeyin diyenlere bakmayın. kimse sarayda yaşamıyor. soğuk, yağmur, çamur ve kar içinde topuklu sandalet giyecek haliniz yok. hangisi rahat, sıcak,şık ve mevsime uygunsa onu giyin. kıyafetlerini annesine aldıran adamlardan da moda dersi almayın.
  • yün çorap, atkı, bere. üşütmemek lazım!
  • moda yoda diyenlere aldırmayacağımız önerilerdir. aldığım son işporta modası 2013-2014 kreasyonuna göre geyikli taytların en kalınından giyeceğimiz sezon olacaktır. ayrıca türkiye bot ve çizme federasyonu'nun açıklayacağı son standardizasyon verilerine göre bu yıl geçen yıla göre bir karış daha fazla olacak çizmelerimizin uzunluğu. çeşitli ayakkabı firmalarıyla görüşmeleri hızlandırdıkları gelen bilgiler arasında.

    bu yüzden gözleriyle oramızı buramızı süzme gurmelerini daha da kötü günler bekliyor. ayrıca merhaba, zögecik. seni gidi somurtkan sıralama. bakma öyle en başa çıkacakmış gibi duran tarzda melül melül.
  • geyikli tayt giymeyin.bu öneriden çok,bir tür yakarış.
  • battal boy çöp poşeti* giyip gezseniz dahi karşısına geçtiğinizde kitlenip kalacak hatta bir gülüşünüze ruhunu teslim edecek erkekler olduğunu unutmayın, onlardan tavsiye almayın!

    not: illa dinleyecekseniz mini etek ve bot kombini yapın. biz bakmıyoruz!
hesabın var mı? giriş yap