• gerçekten de yok. fesat arkadaşım hiç olmadı. çünkü arkadaşını kendi seçiyor insan. fesatsan çıkarcıysan kendin gibi birini seçersin kendine dost arkadaş. kötülüğünü görmezden geliyorsanda salaksındır. yaşantısı dezavantajlı diye üzüldüğün yardım etmeye çalıştığın kişiler de hep zarar veriyor insana. ee psikolojik sorunları olan kişileri de bizim düzeltme imkanımız yok ancak onlara benzersiniz ya da bolca modunuzu düşürürler.
    velhasıl kelam gayette burada genellenen kadınlara sahip bir arkadaş çevrem yok. ne kıskançlık vardır aramızda ne dedikodu. konuştuğumuz binbir çeşit sohbet konusu var. birbirimizin bir davfanılına kızdıysak gidip muhattabıyla konuştuk hep asla diğeriyle çekiştirmemişizdir. hatta grupça toplaşıp konuşuruz sorunları. birbirimize bilenmeyiz. para konusunda hassasız ve birbirimizi düşünürüz. borç işine girmeyiz hiç vs. söz verirsek tutarız. görüşmek istersek fizanda da olsak ayarlarız.

    çevrede arsız kadınların olması muhtemel fakat sizin kapsama ya da sosyal alanınıza dahil edip etmemeniz önemli. dahil etmeyince kendini beğenmiş oluyorsunuz bir bilenme durumu oluyor orası ayrı. siz onu görmezden gelirken o kendi kötülüğüyle size bileniyor tabii. aman neyse daha fazlanyazıp yormayacağım kendimi.

    özet: gerçekten çevremde öyle kadınlar yok çünkü barındırmıyorum.
  • hiç sahip olmadığım eşik. nerde fitne fücur, manyak, dengesiz kadın var hepsi de benim arkadaşım, hatta bizatihi çevrem olur kendileri. ama ben hiç öyle bir insan değilim, allah sizi inandırsın. neden böyle oluyor, vallahi bilemiyorum sözlük. *
hesabın var mı? giriş yap