• (bkz: amsalaklık)

    daha bir insanla tanışmadan ona yalan söylemeye başlamış olmak sanıyorum ucuzluğun nirvanası olsa gerek. üstelik bunu kadınlara mal edip “sizin yüzünüzden ühühühü” diye ağlayan bir güruh var, dehşet içerisindeyim.

    bence birbirinizi sikin abi, çözüm bu.

    edit: aa başlık bana kalmış dhdjsj.
  • erkeklerin karaktersizliklerine kılıf araması
  • kadınlar için de makyajı aynı mantıkla yapıyor diyelim o zaman? önemli olan herkesi olduğu gibi kabul etmek, meslekler maddi fiziksel güç gibi şeyler kedi-lazer ilişkisi gibidir büyük bir illüzyondur
  • kadınlar paraya, makama, mevkiye ve sosyal statüye taptıkça, aşkı masadaki isimlerin önündeki ünvanda ve cüzdanın kabarıklığında aradıkça daha çok örneğini göreceğiz bu sahte profillerin ve sahte insanların.

    her ne kadar para, makam önemli değil diye konuşulsa da ben henüz sırf kalbi temiz diye elbisesi kirli bir adamla evli doktor görmedim yahut kendisi çirkin lakin huyu çok güzel bu belediye işçsinin o yüzden bununla evlenmeyi tercih ettim diyen bir hakime görmedim.
    görebileceğimi de düşünmüyorum. erkekler bu akıma ayak uydurdu şimdi "abi çalışan kadınla evlenecem evin yükünü tek başıma omuzlayamam"cılar çıktı piyasaya. bu da demek oluyor ki artık kalplerden önce cüzdanlara bakılıyor. gazete kağıdı kesip cüzdanınıza doldurun beyler
hesabın var mı? giriş yap