türk kızı özgüveni
-
esege, damacanaya bile ilgi duyabilen turk erkekleriyle ayni ortamda yasamanin verdigi hakli guvendir sanki.
-
-
-
(bkz: fındık kadar kuku)
-
geçen bir tanesine rastladım twitter'da. hem takip ediyor hem fotoğraf paylaşıyor abazalar görsün memesini - poposunu neyse. ulan dedim dur şuna bi "of çok iyisin" diye yorum yazayım dedim kız bildiğin lord of the kezban's çıktı. mesaj atıp bana "ne demek ona iyisin şöylesin böylesin" demişim. sonra.. sonrası yok. bildiğin dudağını büküp fotoğraf çektiren ve memesini teşir eden beyinden noksan türk kızı. güveni'de artı cabası. yemin ediyorum biri çıkıp twitter'da ki ve facebook'ta ki türk kızlarını test etmeye kalksa (normal kızlar ayrı onun tribine girmesin okuyan kızlar) "beyinsiz türk kızı modeli" diye herhalde yüzde 95'i bu testten başarıyla geçer.*
-
-
turk erkeginin “nasilsa tum kizlar benim“ozguveninden buyuk olmasa gerek.
-
çok da güzel iyi güzel olan durumdur. ellerin memleketlerinde psikolog psikolog dolanıyor kızlar o özgüven için :)
-
(bkz: ne çektin be türk kızı)
-
özgüvenin diğer bir kaynağı için: (bkz: google'a türk erkeği yazınca çıkan fotoğraflar)
havadan civadan değil yani.
kusura bakmayın ama muhteşem güzelliğim fiziğim ve zekam karşısında çoğunuz bu özgüvenden nasibinizi almak durumundasınız.