• üst edit : daha önce çok kez söylediğim gibi, çıkarımım hatalı çıkınca entry silip kaçan göt sözlük yazarı olmayı sevmiyorum. zira buradaki bir çokları gibi mükemmel ve hatasızlık iddiasında değilim. dolayısıyla entrym orjinaliyle kalacak ama bilmenizi isterim ki arkadaşlar söz konusu provokasyonu hepimizin dolu dizgin taşak geçtiği tigir er ideolojisinin yüce petrol ofisi asal planlamış gibi görünüyor.

    söz konusu olay asal polat denen petrol ofisi pompacısı, mangalcı orospu çocuğu tarafından kurgulandı iddiası var ki bu hiç şaşırtıcı olmaz.
    bu ruh hastası hallerine devam ederse bir gün birisi bi köşeye leşini serecek... farkında değil. izmir'in refahını sömürdüğünü zannediyor da bir gün işin ucu evladına dokunan bir baba gelir o izmir'e senin ananı siker asal! elindeki kuru sıkı seni kurtarmaya yetmez o gün.

    biz suriye'lilerin gitmesini istiyoruz lakin durduk yere suçsuz bir suriye'linin kanını akıtacak kadar da kabile kafalı değiliz. kan akıtmaktan yana türk'ün sorunu olmaz... yeter ki masum kanı olmasın. masum olanın milliyeti yoktur. bu ülke provokatif orospu çocukları yüzünden çok masum evladını kaybetti...

    dolayısıyla provokasyon doğru ise asal'ı sikip gebertmek gerekiyor lakin kendisi izmir'in ponçik dolu insanları arasında yaşadığı için bu şerefsizce provokasyonun sonunda kendisini ağız burun dümdüz yere serecek kimse yok. o göt oğlanı da bunun elbette ki farkında... bunun rahatlığıyla 15 yaşındaki çocuklarla kurduğu grubunda abuk subuk hallere girmeye devam ediyor.

    ben akıl hastalarını çok seviyorum. onlardan çok bağıran. onlardan daha sert vuran. yere serip dişini yutturarak döven tiplere karşı birden akılları başlarına geliyor. birinin artık bunu asal'a yapması lazım...

    umarım egm devreye girer, bu işi kimlerle tezgaha koydu ise ip üzerinden çıkartır, hepsinin tepesine çöker.

    ----
    söz konusu orospu çocuğunun tamamen ifşa edilmesi ve bunun açtığı iş yerlerinden yemek yiyenlerin durumdan haberdar olarak ayağını kesmesini sağlamak gerekli bu durumlarda...

    ayrıca yerel halkın iş yerini taşlayarak yıkması gerekmektedir. yok yok hiç öyle medeniyet falan demeyin. bu soysuz köpekleri ezmeyince başımıza bela oldular. şerefsiz ite bak lan. asimile edecekmiş bizi. yavşak köpek.

    bunu başımıza saranlardan kurtulsak bunlara yapılacak olan belli... alayını esed'e teslim edip kıtır kıtır kesmesini keyifle izlemek.
    esed bunca yıl bunları boş yere ezmiyormuş arkadaş. acıma yetime koyar götüne diyen atalar sonuna kadar haklıymış. böyle yetimin ben evveliyatını sikerim!

    önemli edit
    sırf mesaj atmak için kaydolmuş bir çaylak şu mesajı attı noktasına virgülüne dokunmadan iletiyorum. böyle bir şey gerçekten olduysa orayı başlarına yıkmak şarttır. böyle bir şey kurgu ise kodumun asal mıdır ne bokumsa göz altında dersini iyi alamamış demektir. petrol ofisi ibnesinin işiyse izmir'e gidip onu sikmek lazım asıl.
    ---

    ilgili videoları ve yorumları biraz inceledim, tam şu yorumu yollayacaktım ki videolar kaldırılmış olduğu için yollayamadım:

    "bu kanalı tigir bu kanalı tigir er mi açtı lan? çoğu yorumda ve profilde tigir er ile çok ilişkili şeyler gördüm... "ırkçılığı tehlikeli hale getireceğiz" şeklindeki sloganlarını hayata geçirmeye çalışıyorlar sanırım."

    ve tam da tahmin ettiğim gibi... kanalda videolar kaldırıldı ve tigir er isimli kanalın videoları ana sayfaya eklendi. üstte de "bu hesap ele geçirildi" yazıyor. sanki kavun karpuz ele geçiriyor...

    peki tigir er nedir? kafataslarından kımız içmeyi hayal eden sapkın bir oluşumdur. atatürk için 'adıtürk' derler ve her türlü iftirayı ederler. inanılmaz ötesi, akla hayale gelmeyecek ruh hastası bunlar... internette bolca bilgi mevcut. bir taşla iki kuş vurmak istemişler: hem reklamlarını yaptılar, hem de alakasız bir adres vererek bir suriyeli'yi hedef gösterdiler(eğer adres doğru ise).
    sırf bunu yazmak için kaydolmak durumunda kaldım; bu durumu diğer arkadaşlara belirtitseniz sevinirim. iyi geceler diliyorum.
  • nankör arap soylarının bilmem kaçıncı vakasıdır.

    sorsan katliamdan kaçıp türkiye’ye sığındık derler. şu tipe, oturuşa bak amına kodumun kertenkelesi seni.
  • ya bu amına koyduğum evladı için hem zaman kaybettim hem de yetmezmiş gibi sinir sistemim uyarıldı. çaylak gibi senin ben.görmeyin abi herşeyi.
    (bkz: ülkemde suriyeli istemiyorum)
  • insan hangi birini sikeceğini şaşırıyor bu amına koduklarımının.

    sizi başımıza musallat edenlerin allah belasını versin. bu ülkeden paşa paşa siktir olup gideceksiniz.
  • bence o adrestekilere düşman biri provoke edip adreslerini veriyor... zerre kadar aklı olan bir insan binbir emekle kurduğu iş yerini bu tür hareketlerle yok eder mi? hiç mi aklınız yok kardeşim? olayları düşünmeden atlayan ne kadar insan var...
  • umarım işe yarar dediğim başlık. +1'imle destekliyorum
  • yarın ağzı burnu kırılmış şekilde olan görüntüleri sosyal medyadan paylaşılacaktır. ayrıca videodaki türk kızı değil kezban. türk kızlarına hakaret etmeyelim.
  • şutlayın ülkesine göt korkusuyla yaşasın. ne uğraşıyoruz ki şu insanlarla.
  • bu kıza ne demeli şimdi ? yazıklar olsun bunları bu ülkeye alanlara ve ona böyle çanak tutanlara . kekonun oturuşa bak ya .
hesabın var mı? giriş yap