• biz ki garanti bankası, pınar, efes, turkcell‘e ayar vermiş bir sosyal medya oluşumu olarak, artık şu türk kızının göt kalkıklığına bakışları, yürüyüşü, ortamlardaki mikindirik tavırları, yol sorduğun türk kızındanunutulmaz kezban sözlerine bilumum ömür törpüsü, psikiyatrik klinik vaka haline sokan davranışlara karşı artık..
    ortamlarda kendini güzeller güzeli, internette herkes peşinde koşan prenses, kendisini zengin ve yakışıklı erkeklere layık gören veya bu minvalde gizlice siyaset yürüten bu kızlara..
    bundan sonra yokmuş gibi davranıyoruz.
    mesela “hihihi (kırmızı yanaklı emoji mi attı) mavi tik yapmayıp, uzun süre yazmayın..
    ya da okulda, arkadaş çevresinde size kur mu yapıyor (ben söyliyim sen kur yapılan 3.kişisin 3ünüzndeb tekini seçicek aklınca) (bkz: seni seçtim diyen kadın) yokmuş gibi davranıyoruz..
    otobüste, metroda yanımıza oturdu uff puff bu yanımdaki sağa sola herkes bana bakıyor havasında mı, yokmuş gibi davranıyoruz..
    senden faydalanmak istiyor mu?ders notu, bilgi, maddi hediye vs, miklemiyorsun, dönmüyorsun, yazmıyorsun, sallamıyorsun..
    neden mi, amk abazaları yüzünden artık güzelliklerini, kurlarını, ilişki olasılıklarını, her türlü kadınlıklarını pazarlar hale geldiler..
    erkekleri her türlü faydalanılacak obje olarak görmeye başladılar türkiyede..
    yurtdışında olanlar ne demek istediğimi çok iyi anlar.
    öptüm kib
    edit: bir kısım, kendini bişey sanmayan, kibirsiz, pazarlıksız türk kızlarımız da mevcut.
  • gerçek dışı eylem için yapılan, tutmayacak olan kampanya

    verirsin verirsin, daha da yok mu istersin.
    bugün yüz, yarın sol el yüzük parmağı, sonrasında tüm ömrünü verirsin.
  • sizden yüz vermenizi değil; düşüncelerimize saygı göstermenizi ve öncelikle insan ardından kadın olduğumuzu kabul etmenizi bekliyoruz. ister medeni ister yobaz olsun bu sözde özgürlükçü platformda bile yaşam hakkımıza saldıran bir sürü entry giren yazar var. kadınların bu ülkede karşılaştığı bir çok zorluk varken verdiğiniz yüz sizin olsun belki utandığınız zaman işinize yarar.
  • bana herhangi bir soydan ortalama bi kız gülümsesin ayarlarım bozulur, konuşma yetimi 3, 5 saniye kaybederim hatta ileri gidip tüm malvarlığımı üzerine bile yaparım.

    yoklukta değilim, ayda bi falan sevişiyorum (düzenli osbir elbette var) ama kampanyanıza katılamayacağım genç kardeşlerim. gülümseyen bir kadına aklı başında kimse karşı koyamaz.

    edit: hahaha, bu kadar ciddiye alınmaya alışık değilim la ben. gülüp geçilmesi gereken bir başlığa, gülüp geçilmesi gereken bir entri girdim o kadar. ama ayda bir seviştiğim doğruya yakınsaktır. o bir seferde de uuuu, acayip sevişiyorum.
  • ben hep yüz liralik aldigim icin beni ilgilendirip ilgilendirmediginden emin olamadigim campaign.
  • o kdar abazator varken mantıksız görünen bir eylem..
  • ee ne verecez o zaman?
    ben başka bi yerimi verdiğimden sorun yok ?
    yüz kalmadı..ne verelim ablama?
hesabın var mı? giriş yap