• twitter'da gündem olan hashtag.

    sözün bittiği yere gidiyoruz.
    hakaret eden trump'a en sert cevabı verip suriye'ye bu gece girmemiz gerekiyor.

    ordumuzun ayağına taş değmesin. bu devletin asıl sahibi asil türk milleti, bu devletin itibarını ve gücünü ispat edecekse yine türk milleti ispat edecek.

    bu akşam çağırsınlar, işi gücü bırakıp cepheye koşmayan en adi vatansızdır.
  • parasi olan icin yalnizca 21 gun gecerli olan uber aktivite.
  • türk ordusu, türk milletinin ta kendisidir. yanında olmak ne demek. 82 milyon kişilik kocaman bir orduyuz.
  • bu ülkede ordu mu kaldı allahini seversen? askeri gücün %60 ı hâlâ daha fetocu. 10-15 paşayı tutuklayarak fetonun önüne geçemezsin. değişim kökten şart. keşke bir tuş olsada ülke fabrika ayarlarına geri dönse. ama maalesef artık çok geç
  • inançlar, görüşler, parti, siyasi ideolojiler ne olursa olsun, konu vatan ise bu millet tüm fikirlerini ardında bırakır, vatan sevgisi ile yanan yürekleri ayrı sandığınız tüm insanları ortak bir paydada buluştur. yüzünde dövmesi var, sakalı uzun, şuna bak ya küpeli dediğiniz kişiler gözlerini kırpmadan şehit olur. dinsiz bu ya!, kemalist bu aga!, çomar bu diye ağız büktüğünüz kişiler kan olur sular vatan topraklarını...

    ülkemizin değerini bilelim.. sevelim, ne olursa olsun sevelim. rağmen sevelim. her şeye rağmen sevelim..

    edit: ordu bitmiş, fetö ele geçirmiş, bizden bir cacık olmaz diyenlere ithafen ; merak etmeyin arkadaşlar hala bu ülkeyi karşılıksız seven kişiler var ve dimdik ayaktalar :)
  • yine birçok kişinin zoruna giden gerçek. sizin gibi vatansız tiplerin az olması bizim en büyük avantajımız.
  • bedelli olarak askerlik yapmış yada çürük ile askerlikten yırtmış trol hesapların algı operasyonu çekme durumu.

    beyaz kefenliler nerede.
  • (bkz: #96275824)

    --- spoiler ---
    twitter'da tt olmuş hashtag. 15 temmuz gecesi yüzlerce er ve askeri öğrencinin canını yakan, boğazını kesen bu sakallı yobaz piçler şimdi trump twiti sonrası askerden yardım dileniyor.

    bu gül yüzlü çocukların canını yaktınız, siktirin gidin suriye'de kendiniz savaşın. havluyu egzoza sokarak tank durduruluyor mu, mahalleliyi kamyona doldurup bakıp gelin. şunu da söylemeden geçmeyelim; orada sahte gazilik yaptığınızda maaş bağlanmaz, zincirlikuyu'yu boylarsınız.

    hatta bu yobazların destekledikleri belediye başkanları çöp kamyonlarını donanma girişlerinin önüne koyarak darbe engellemişlerdi, tabi yersen!
    --- spoiler ---
  • delinse yer çökse gök yansa kül olsa dört yan,
    yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan,
    yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
    ölümlerle eğlenen tunç yürekli türkleriz

    gün bir olma günü.
  • şanlı ordumuzun şanlı tarihine bir zafer daha ekleyeceğinden zerre şuphem yok. ordumuzun yanındayız. allah yar ve yardimciları olsun aslanlarımızın.
hesabın var mı? giriş yap