• eve internet bağlatma kısmı oldukça zor oldu. bu entrym'de (#60889401) durumdan bahsetmiştim. internet hızım 16 mbps'ye kadar ancak ortalaması 12-13 mbps'ydi. daha sonra yeni bir kampanya çıkardıklarını gördüm ve müşteri hizmetlerini aradım. ben de 32 mbps'ye kadar olan hızdan faydalanmak istiyorum dedim. geçen gün beni aradılar. altyapı çalışmalarının tamamlandığını, bu nedenle tarafıma 77 mbps hızda internet hizmeti sunulacağını söylediler.

    tabi ben böyle bir teklif gelince kıllandım. acaba dedim benden para falan mı isteyecekler ekstra diye hemen sordum. * ekstra bir ücret ödemeyeceğimi ifade ettiler. şu an son durum şudur. muhtemelen daha iyi bir modemim olsa daha da yüksek hıza ulaşacağım.

    özetle hiçbir taahhüt olmadan bu fiyata bu hizmeti sunan türkiye'de başka bir internet sağlayıcısı yok, varsa da ben bilmiyorum. cebimizdeki 3 kuruşa göz diken firmaları nasıl haklı olarak yerin dibine vuruyorsak, bu konuda haklarının verilmesi gerektiğini düşündüm. umarım bu çizgilerini bozmazlar.
  • görüp görebilecek en rezalet iss...

    öyle bir iss düşünün ki 20 günde internetiniz bağlanınca kendinizi şanslı saymalısınız.

    edit: (1 sene sonra gelen edit) kötü başlayan ilişkimiz çok güzel devam ediyor. bağlatırken saç baş yoldursada, sonrasında en ufak sorun yaşamadım. geçecek arkadaşlara söylemeyi borç bilirim.
  • powerpc nickli donanımhaber kullanıcısı arkadaşın buradaki videoda; haksız yere ne gibi hız sınırlamaları yaptığını ortaya koyduğu internet servis kısıtlayıcısıdır. ilgili konuyla alakalı ayrıca şu dh linkine de göz atılabilir: https://forum.donanimhaber.com/m_119235770/tm.htm

    edit: kullanıcısının yanında olması gerekirken; donanımhaber yönetimi forum kuralları madde 16*'dan ötürü konuyu sildiği için üstteki link kurbağa olmuş. buradan tıklanmasına; https://forum.donanimhaber.com/m_120048652/tm.htm

    ayrıca arkadaşın haklı isyanını da buradan iletmekte yarar görüyorum: "kanıtlarla sorunumu belirtiyorum, kimseyi bilerek karalamıyorum ortada yalan yok, yanlış yok. sadece benim sorunum çözülsün diğer abonelerin çözülmesin gibi bir niyetim olamaz. abone olarak millet olarak paramızın karşılığını istiyoruz. bebelere masallar şeklinde yalanlar sıkmıyoruz. eski konu forum kuralları 16 sebebiyle silinmiş bulamıyorum neymiş bu madde? donanımhaberde istedikleri gibi yalan yanlış reklam yapılıyor sonra konu açınca birileri rahatsız oluyor."

    turk.net pişmanlıktır.
  • pişmanlıktır. hizmet sıfır, müşteri hizmetlerini her aradığınızda ortalama 20 dakika beklersiniz, inat ederseniz. link

    nakil yaptırdığım adreste altyapı yetersizliği raporu veren telekom yetkilisi sayesinde taahhüt sürem bitmeden aboneliğimi ücretsiz iptal edebilicem. şükür.

    bulaşmayın, kimseyi de bulaştırmayın.
  • facebook'ta bir çeşit hiz sınırı uyguladığını düşündüğün servis sağlayıcı. daha once türk telekomdayken bu tarz bir sorun yasamıyordum ve facebook'taki videolar takılmadan oynatılıyordu ama türk nette maalesef cok cok sık takilma oluyor. hoş türk telekom'da da youtube devamlı takılıyordu bunda da o problemsiz. herhalde her internet sitesi icin farklı servis sağlayıcı bağlatmak zorunda kalacağız yakında.
  • taahhütsüz tarifesi ile adsl/vdsl kullanıyorsanız sizi cezbedebilecek olan firma. ülkemizde, 56k çevirmeli modemleri görmüş, 128-256-512kb hızlarına bir ton para ödemiş kimseler türk.net'in sunmaya çalıştığı hizmetin ne demek olduğunu çok iyi anlar.
  • hizmet kalitesi oldukça düşük olan firma.

    3 eylül'de günlerdir ciddi kopmalar yaşayarak ve müşteri temsilcisi dsl sinyali aldığımı görmediği durumda arıza kaydı açtırdım. hiçbir arızada eve görevli göndermeyip sallamasyon arıza giderildi sms'leri atıyorsun da bu sefer iş ciddi, dsl sinyali aldığım sisteminizde gözükmüyor, neden göndermiyorsun teknisyen?

    sonuç olarak dün 8 eylül'de tümden gitti net. dsl yok. dün 4-5 defa aradım, bu sabah aradım. güya en acil önceliğe almışlar ama gelen giden yok. bugün de çözülmeyecek ve bayram tatili boyunca internetsiz kalacağım.

    edit: 20 günlük internetsizlikten sonra başka bir sağlayıcıya başvuru yaptım. şu an çatır çatır kullanıyorum. uzak durun bunlardan.
  • kayıt altına aldıkları görüşmeler hizmet kalitesinde bir değişikliğe sebep olamadığı için bir de buraya yazayım dedim. az evvel yaptığım görüşme şu şekilde:

    -iyi günler ben b...., nasıl yardımcı olabilirim?
    -iyi günler b.... hanım, biz uzun zamandır yüksek hızda bağlantıda kopma problemi yaşıyoruz. gelen teknik servis elemanları kablolarda sorun olmadığını söyleyip gidiyor, biz içerideki kabloları da değiştirdik. sorun hala devam ediyor. sorunun bant genişliğinin yüksek hızı desteklememesi ile ilgili olabileceğini öğrendim. siz bundan kaynaklı olup olamayacağını söyleyebilir misiniz?
    -hattınızı kontrol ettiğimde bağlantıda sorun olmadığını görüyorum...
    -evet, bağlantı koptuğunda modemi kapatıp açıyoruz, düzeliyor. fakat bu 5 dakikada bir tekrarlanıyor. bağlantı varken aramamın sebebi sizin bağlantıyı kontrol etmeniz.
    -evet, şimdi baktığımda bölgenizdeki altyapının yüksek hızı desteklemediğini görüyorum.
    -peki bununla ilgili biz ne yapabiliriz? nasıl düzeltebiliriz?
    -bölgenizin altyapısıyla alakalı, 4 mbit'i destekliyor sadece.
    -peki bu durum türk telekom'un inisiyatifinde midir? nerden düzeltebiliriz?
    -bölgenizde bir iyileştirme çalışması görünmüyor maalesef, böyle bir çalışma bittiğinde tarafınıza bilgilendirme yapılır.
    -peki, iyi günler.

    olaya bak, sorunun nedenini güç bela kendim buluyorum, çözüm için muhatabım yok! müşteri temsilcisine bağlanmadan önce bir de reklam geçiyor: "100 mbit'e kadar özgür internet bla bla bla" diye. kullanamadığımız internet için yıllardır fatura ödüyoruz. müşteri hizmetlerini aradığımızda da duvarlarla konuşuyoruz.
  • abone olup olmama konusunda buraya bakan kardes sozum sana:

    herkese olmaz ya belki ben sorun yasamam deme. ben dedim ve 10 gundur baglanti yok. her tlfla baglanmada 8 dk bekliyorum, sonuncuda 30 dk yi gecti.

    oncelik siraniz acile alindi vs diye gecistiriyorlar. 48 icinde donucez dediler. tam 10 gun gecti arayan yok.

    eninde sonunda musteri hizmetlerine isiniz duser o zaman sicis iste. 15 gune yakindir hizmet yok ama fatura isliyor. parasini gectim hizmet veremiyorlar.

    kanserlik firma.
  • 2 yıldır kullandığım internet servis sağlayıcı.
    buradaki yorumlarda gerçekten ciddi problemler yaşayan abonele var.
    ben bu 2 yıl içinde sanırım 2 yada 3 kez bağlantı sorunu için aradım. müşteri hizmetleri için en fazla 1 dk bekledim ve problem çözme odaklı çalıştıklarını düşünüyorum.
    şu anda taahhütsüz 100 mbit (konumunuzun çıkabildiği en yüksek hız) ve 150 gb adil kullanım kotası için 59 tl deyince hemen paketi güncelledim.
    hatta evinizde ev telefonu varsa 1000 dk her yöne konuşma da veriyorlar.
    daha önce ttnet ve superonline fiber kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap