• toplumsal uzlaşma reform ve kalkınma partisi.
  • haber spikeri olan eşi serra karaçamı dövmesiyle gündeme gelen eski başbakanlık müfettişi eyüp özgüçün genel başkanı olduğu parti.
  • niye kurulduğu anlaşılamayan partilerden biri daha. ben bu tür partilerin teşkilatının bile partiye oy verdiğini düşünmüyorum. 30 mart'ta yapılacak yerel seçimde kullanılacak birleşik oy pusulasında 5. sırada.
  • eğer yeni oluşum diye bunun peşine takılacaklarsa aptalca bir isim seçmiş partidir. bir ırk/millet adıyla parti kurulmaz.
  • 30 mart seçimlerini akp'nin kazanmasıyla ilgili şu şekilde bir yorumda bulunmuşlar:

    "akp'nin aldığı oy oranı bir başarı değil başarısızlıktır. zira akp'nin oy oranı demokratik rejimlerle değil, dünyada internet ve sosyal medyayı yasaklayan benzerleriyle kıyaslanmalı ve buna göre değerlendirilmelidir."
  • akp'ye alternatif olabilecek bi' potansiyeli var, bak potansiyel diyorum.
    mevcut iktidar partisinin gücünü konuşmaya gerek yok ancak akp'ye alternatif sayılacak bir zeminin olmaması bu durumu körüklüyor ve sağ oyların blok halinde malum tarafa kaymasını sağlıyor.

    o halde avam eşrafından dededen sağ kafada anadolu insanının aklına çomak sokabilir, süreç içerisinde iktidar partisinin ne tarafa savrulacağı ve davutoğlu'nun istikbali muamma. kazan kaldırmaya hazırlanan müspet konseyi ve gerilerinden gelenler pusuya yatmışlar, kendilerine yol verenlerin tökezlemesini beklerken işin ucu ya lacivert bi' parti kurmaktan ya da bunlara yamanmaktan geçiyor.
    ve evet, seçmen hala siyasi tercihlerini takım tutar gibi şekillendiriyor. türkiye'nin yarınında kısa vadede umut yokken uzun zamanlar sonrası doğacak güneşi beklemeye de bu vesileyle devam edelim...
  • varlığından şu an haberdar olduğum, yerli torrent sitesi adı gibi bir kısaltmaya sahip olan siyasi parti.
  • istanbul avrupa yakasındaki genel merkezinin aylık 150 000? olan giderini iki yıldır karşılayabilen,
    cemaatle hiç bir ilgisi olmadığını iddia etse de cemaat projesi olduğuna emin olduğum parti.
    parti içindeki en yetkili ağızlardan birinin iddiasına göre 2015 seçimlerine kadar başbakanlık abdullah gül'e devredilmezse gül'ün akp'yi yolsuzluk ve pkk ile işbirliği ile itham ettikten sonra 60 millet vekiliyle birlikte istifa edip başına geçeceği parti. (bkz: abdullah gül'ün rahatsız eden sessizliği)
    78 ilde tabelalarını asmak için hazır kıta bekleyen teşkilatlanmaya sahip olduğunu iddia eden parti.
    ve daha bir çok iddialarını birinci ağızdan duyduğum ilerleyen zamanlarda paylaşabileceğim partidir.
hesabın var mı? giriş yap