• turkiye'nin sagli sollu icinde bulundugu fikri sefalet yuzunden keciye abdurrahman celebi denilmesi hali, ilk aklima gelen cemil meric, (bkz: cemil meric)
    yavuz bulent bakiler, necip fazil, sezai karakoc, ali fuat basgil falan da kafadan girer bu listeye.
    ha solcular da benzeri dertlerden mustarip ama onlarin en azindan yerli milli olsun diye bir kaygisi olmadigindan ikinip durmak zorunda kalmiyorlar.

    ha turk sagcisi derken de az biraz eli kalem tutmuslari murekkep yalamislari falan kastediyorum, yoksa sokaktaki vatandasa insek cubbeli cubbesiz bi suru sacma sapan adami buyuk insan zanneden var, ha ne demis ruslar, kucuk insan yoktur az cehalet vardir.

    ha nurettin topcu'yu almadim listeye, iyi kotu eli yuzu duzgun kafasi calisan bi o olabilir.

    edit: simdi bi suru yazar asagida bu listedeki isimlerin sagci olmadigini yaziyorlar ki bu da milli hasletimiz olan okudugunu anlamamakla dogrudan iliskili bir konu. burada bu adamlarin sagci olduklarini ifade eden tek bi kelime yok, daha ziyade sagcilarin bu adamlara bu adamlarin hakettiginden daha fazla verip (bkz: hayatin sirrini veren makarna) asiri onemsemelerinden bahsediyorum. (bkz: sagci sahiplenmesi)

    yoksa bi dunya salak salak islamci yazara mikrofon uzatsaniz ben sagciyim demek yerine hobedullah hibidiyim falan derler.
  • ismet özel der devam ederim.
    "evi nepal'de kalmış slovakyalı salyangoz"
    şeklinde bir şey yazmış ve bunu şiir diye yutturmuştur.
  • cahit zarifoğlu'da benden gelsin
  • (bkz: abdurrahman dilipak) sanmıyorum ama bu adamı çok da ciddiye alıp okuduklarını belki de yanılıyorumdur. ha, bir de üstad'dan bahsetmesek olmaz (bkz: ergün diler)
  • büyük birader de akla ilk gelenlerden sanki
  • (bkz: #97273613)

    facebook'ta altına "mevlana, bob marley, necip fazıl" gibi isimler yazılan saçma sapan anonim sözleri aktarıp, bir de üzerine ciddi ciddi eleştiri yapıp bir sürü favori alan entrylerin yeridir ekşi sözlük.

    bu gidişle yakında şu sözü de fatih sultan mehmet söyledi dersiniz...

    necip fazıl kısakürek'in "başı açık kadın perdesiz eve benzer. ya kiralıktır ya satılıktır." şeklinde bir sözü yok! iftira bu. kaynaksız sözleri aktarmayınız.

    nfk'nın eşi neslihan kısakürek. insan kendi eşine hakaret eder mi?
  • ismet özel.
  • (bkz: enver paşa)

    tapanlarına bile rastlayabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap