• evet, tam olarak böyle bir şey var.

    06.12.2018 tarihinde sabah 09:16'da gelen "internet paketiniz bitiyor, ek paket almazsanız çok pis faturaya yaslayacağız." gibi bir mesaj ile 13 tl'ye sattığını beyan ettiği ek paketi talep sonrasında size 19 tl'ye tanımlıyorlar.

    öncelikle müşteri hizmetlerini arayıp belirtilen paketin fiyatını sordum. 19 tl dedi müşteri hizmetlerindeki hanımefendi. "peki bana tarafınızdan gönderilen son iki smsin içeriğini okur musunuz?" diye bir istekte bulunduktan sonra sadece 19 tl'ye tanımlandığı bilgisinin yazdığı mesajı gördüğünü, paketin fiyatının 13 tl olduğunun yazdığı mesajın bulunmadığını da ekledi. ses kayıt sistemi olduğu için de üzerine bastıra bastıra smsin görünmediği konusunda sözlü olarak onay aldım.

    tabi ilk önce türk telekomun müşteri şikayet sisteminde şikayetimi dile getirdim, akabinde şikayet var sitesinden şikayet kaydı oluşturdum.

    gereken ne varsa, elimden ne geliyorsa bu konunun peşinden gideceğimi belirtmek isterim sayın ve sevgili sözlük. 6 tl beni fakir veya türk telekomu zengin yapmaz lakin bu ve buna benzer durum başıma üçüncü defa geliyor. 3-5 lira diye ses çıkartmayıp, en sonunda kafaya dank eden "ulan bunlar benim gibi günde bin kişiye böyle 6 tl yaslasa, yarısı ses etmese güzel kâr ederler haa." cümlesi ve insanları aptal yerine koymaları(müşteri hizmetlerinin smsi görmediğini beyan etmesi) gerçekten gurur kırıcı.

    hem her seferinde "burası hukuk devleti(her ne kadar olmasa da) kardeşim, git hakkını ara!" diyenlerin gazına gelip şikayette bulundum ve abimin gazına gelip buraya başlık oluşturdum.

    umarım benim gibi aptal yerine koyulan/aptal yerine koyulmaya teşebbüs edilen insanların haklarını aramasına ve toplumda bayrak kaldırmasına vesile olurum.

    ilgili sms dizisi; [https://i.hizliresim.com/r5gmj7.jpg https://i.hizliresim.com/r5gmj7.jpg]
  • 2019 kotanın kalkacağını bildiğimde en düşük akk ne en yüksek hıza abone oldum.bundan haberi olmayan baya bir mağdur çıkar
  • tarafımca yaşanmış ve artık beni çıldırtacak dolandırıcılıktır.

    nisan ayında internetimizin nakli için başvurduk ankaradan ıspartaya ama malesef başarılı olmadı geldiler gittiler düzeltemediler yapamadılar yani..

    faturam aylık 130 tl (o da ayrı bir dolandırıcılık konusu ile arttı bu kadar) nisan ayında güyya nakil olduğu için 159 geldi ama internet ve tivibu gelmedi.

    sonraki 3-4 ay internet ve tivibuyu bağlayamadılar daha sonra mahsuplaşırız siz faturayı ödeyin dediler ben de salak gibi 130 lira her ay ödedim ama kullanım sıfır.

    sonra ıspartada merkeze gittik kadın üzüldü falan çok mağdur olmuşunuz diye yine haftalarca uğraştık servis geldi gitti ve çok şükür geçen ay kullanabildik. gerçi önce tivibu geldi internet yine bir süre yoktu..

    ordaki kadın mahsuplaşma için düşük ücretli fatura geleceğini ve ay ay mağduriyetimizin fatura bedeli düşürülerek çözüleceğini söyledi..

    ve bu ay fatura 165 geldi, bu arada 5 kez merkeze gittik 20 kez 444 0 375 i aradık..

    sordum neden 165 diye, nakil yaptırmışım temmuz ayında onun bedeliymiş..

    yani türk telekom diyor ki sen aynı eve nisanda ve temmuzda 2 kere taşındın..

    bugün son kez aradım ben tek nakil yaptırdım, birinin ücretini iade edin, 3 yada 4 ay da sizin beceriksizliğiniz yüzünden internet ve tivibu kullanamadım, sistemde görünüyor en ufak kullanımım yok ve 130'ar lira fatura ödedim bunları iade edin diye, bakalım incelenecekmiş..

    ayrıca ıspartada müdürlükteki kadın da müşteri hizmetlerinin dediğine göre hiçbir işlem yapmamış görünüyor, zaten üslupları falan görseniz köy bakkalı gibi, babalarının dükkanı gibi..

    şimdi kısa sürede dönüleceği söylendi tarafıma, dönülmezse de mahkemeye vereceğim.. ama eminim ki bu dolandırıcılık çünkü farketmeden ödeyen ilgilenmeyen yada ne yapabileceğini bilemeyen insan sayısı çok fazla bu ülkede..
  • asla kazanamazsınız. türk telekom her şartta öper müşterisini.
hesabın var mı? giriş yap