• daha önce ttnet ismiyle ayrı olan, sonrasında avea ile birlikte türk telekom ismini alarak tek çatı altında birleşmiş firmanın adsl, fibernet ve ilgili altyapı hizmetini veren kısmı.

    son günlerde hizmet kalitesinde ciddi düşüş gözlemlenmekte. etrafımda birçok kişide hızlar %30-35 oranında azaltılmış görünüyor . bunu modem arayüzünde ulaşılabilecek maksimum hız kısmında gozlemleyebilirsiniz.

    sanırım su kotayı kaldirma olayına bu sekilde hazırlıyorlar kendilerini.
  • mevcut internet sağlayıcınızı bırakıp buraya geçecekseniz böyle bir hata yapmayın. ben geçeli 3 gün oldu bugün iptal ettiriyorum. süperonline dan buraya geçen kafamı seveyim. modem göndermediler. arayıp söylediğimde de onu başta belirtmeniz lazım dediler. ben de siz araba alırken tekeri varmı diye soruyor musunuz dedim. isterseniz ayda 7 tl ye gönderebilirim diyor bir de. süperonline da kendi modemini kullanmam için 100 tl istiyor.
  • adamlar öyle bir sistem kurmuş ki müşteri hizmetlerine asla ve katta ulaşamıyorsun
  • 16 bit internet olmasına (!) rağmen sıkıntısı bitmeyen bir ağdır.

    edit: işlevi biten entry düzenlenmesi.
  • süperonline superbox eğer 70-80 liraya düşerse, ttnet şapı yemiş olacaktır.
  • (bkz: #98891576)
  • altyapı berbat, sorununuz asla çözülmüyor ve teknik ekipleri yeteneksiz vasıfsız insanlardan oluşmakta.
  • rezalettir. kota dolmuş (kotalı paket kitlemişler arkadaşa)

    arıyoruz sistem güncelleniyor diyor.

    böyle bir durumun case'ini bile hazırlamamışlar.
  • yani usandım, kahroldum, kanser oldum, dert sahibi oldum bu türk telekom internet yüzünden.
    bu pandemi sürecinde evden çalışma programı için baglattigim bu sözde internet yüzünden evde işlerimi yurutemiyorum ve hergun toplu taşıma kullanarak ise gitmek zorunda kalıyorum. muhtemelen virüse yakalanacagim.

    işin özü şu;
    18 mbps hızında internetini kullanıyorum ve bu kampanya dahilinde dowloand hızının minimum 12.00 mbps, upload hızının ise max 4.0 min. 2.0 olacağı gelen teknisyen ve çağrı merkezi çalışanı tarafından iletildi. ancak benim şu an kullandığım internet hızı dowloand max 12.00 upload ise sadece ve sadece 0.50 evet sadece ve sadece 0.50 . haftalardır bu konunun neden böyle olduğunu, çözüm için nelerin yapılması gerektiğini, yardımcı olmaları için defalarca aramama rağmen "yapılan kontrollerde her hangi bir aksaklığa rastlanmamaktadır" şeklinde mail almaktayım. yaptığım iş için upload hızının 2.0 olması yeticek ancak bana 1.0 dahi alamamaktayim. hiç bir sekilde geri dönüş yapılmamakta ve bu konuyla ilgilenilmemektedir.
    türk telekom inter yüzünden evimde calisamiyorum ve virüse yakalanmak kesinleşti gibi bir şey. iptali için gün saymaktayim.
hesabın var mı? giriş yap