• geri zekalıca yazılmış eksik dolu yarısı çalışmayan aşşağılık bir online hizmet merkezidir. müşteriye değil anca psikologlara daha fazla müsteri topmaya hizmet eder.

    aylardır debeleniyorum ama her şey beyhude. bir kere ancak bir telefon numarası için o telefonun kayıtlı olduğu email adresi ile bir hesap alabiliyorsunuz. e şimdi benim şirkete kayıtlı dört tane telefon var, ama defalarca yazmamama rağmen aynı accountla diğer telefonlarımla ilgili hiç bir işlem yapamıyorum (malum artik lavuklar fatuaları yollamadıkları için ve siz ordan talep etmedikçe mailde atmadıkları için fatuaları elektronik ortamda indirip muhasebecime göndermem gerekiyo. telefonların ücretleri şirket hesabından her ay düşüypor ama elimizde fatuaları yok muhasebelendiremiyoruz.)

    istek ve öneriler bölümüne defalarca yazdım. en ufak bir cevap gelmedigi gibi geçmişe ait istek ve önerileri sorguladığınızda da hiç bir şey cıkmıyor. birde dünyanın en saçma şeyi şu: yeni istek olarak yazdığınızda "isteginiz alınmıştır" diye bir yazı çıkıyor o kadar. ne bir kayıt numarası nede birşey çıkmıyor ekrana. haftalarca keriz gibi bekledikten sonra tekrar girip eski isteğinizi sorgulamaya kalktığınızda sizden istek numarası soruyor sistem!

    her hizmetlerinde yaptıkları gibi resmen sizle dalga geçiyorlar. telefonla da defalarca derdimi anlattım yok! daha derdimi anlayabilecek zeka düzeyinde bir tane çağrı merkezi elelmanına ulaşamadım. adamlar papağan gibi durmadan aynı şeyi söylüyorlar: "bir email accountuna ancak bir telefon için sisteme kayıt olursunuz" e lan yani dört telefon için dört tane şirket emailimi açıcam? her ay sonu hepsine ayrı ayrı login olmak içinmi debelenicem. zaten porola ayrı şifre ayrı security code ayrı girene kadar saatler geçiyor. bıktım artik adamlara bir işi doğru yapmayı öğretmeye çalışmaktan ! halbuki yazılım menüleri buna uyagun yazılmış. login olduktan sonra işlem yapmak istediğiniz telefon numarazını seçiniz bölümü var. ama tel bir telefon seçebiliyorum tabi. madem öyleydi onu oraya niye yaptınız?
  • türk telekom ofislerinde yapılan işlemlerin %80'i burada da yapılabiliyor. misal ben az önce faturamı ödedim, baktım son ay yüksek gelmiş, başka tarifeye geçiş de yaptım. kampanya da varmış bu ara, bakarsın sony 3d tv kazanırım falan, evlilik öncesi ilaç gibi gelir vallahi.

    şuradan ulaşabilirsiniz;
    tt ohm

    edit: link
  • uygulamalarında hafif hafif düzelme başlayan türk telekom hizmeti. arada bir yavaşlık oluyor, ekrana kafa atmayın.
  • mobili de çıkmış
  • basılı ve e-posta olarak gelmeyen faturalarımı kontrol etmek için *çok zor kayıt olabildiğim, türk telekom'un yaptığı iyi işlerdendir.

    sürekli mi böyle bilmiyorum fakat sistem aşırı yavaş, 10 saniyede gerçekleştirilebilecek ufak bir işlem, 1 - 2 dakika kadar sürüyor.

    şirket bilgileri verilerek yapılan kayıtta, şirkete ait tüm numaraların tek panel altında, hiç bir işlem yapmadan gözükmeside ayrıca şaşırtmıştır. halbuki ben her numara için, o yavaşlıkta ayrı ayrı üye olmayı göze alarak çıkmıştım bu yola.
    aferin çocuklar.
  • kazara şifrenizi unuttuğunuzda mail adresinize ilk girişte değiştirmek üzere geçici hatırlatma şifresi gönderen, geçici şifre işe giriş yaptıktan sonra şifre değiştirmek için geçici şifrenizi ve üreteceğiniz yeni şifrenizi soran ancak halihazırdaki geçici şifrenizi girince (maile gelen şifre) kabul etmeyerek yeni şifre oluşturmanıza ve dolayısıyla işinizi yapmanıza imkan vermeyerek sizi kısır döngüye alan muhteşem bir hizmet.
    bu şekilde kodlama yapanların ve bunu bize hizmet diye sunanların gözlerinden öpüyorum.

    edit: 42 kısır döngü yerine loop kullandığım için sinirli bir anımda beni uyaran ve üslubunu beğenmediğim için kendisine kızdığım türkçe dostu 42'ye çok teşekkür ederim ve yaptığım ağır eşeklik için özür dilerim.
  • milyarlarca lira kar eden bir firmaya aittir fakat sitesine giriş yapmak, şubesinden sıra almaktan farksızdır. türkiye' nin en çok tıklanan sitesi olsa gerek.

    http://s1.ipicture.ru/…ploads/20140521/vkhh7jlx.jpg
  • hayatımda gördüğüm en kötü online servis. ne giriş yapmak mümkün ne de binbir zorlukla girdikten sonra işlem yapabilmek. bir de bu hizmet için birilerine çuvalla para ödüyorlardır kesin. hayır bir tane yetkili, yönetici falan da mı kullanmıyor burayı, "lan bu ne biçim" hizmet diyebilecek?

    valla turkcell ensar falan ama daha bir kez bile sorun yaşamadım. işte bu yüzden iptal edemiyorum.
  • türk telekom'un senelerdir hedeflediği sinirden kendini siken müşteri profiline sahip olmak için kullandığı araçlardan biri. hatta belki en etkilisi.

    isminde geçen "hizmet" sabır sınamaya yönelikse denedim, %100 çalışıyor.
hesabın var mı? giriş yap