• tanım: müşteriye hakaret niteliğinde ve sözleşmeye aykırı olan bir çeşit şerefsizlik.

    sözleşmede 14. madde:
    (2) taahhütlü aboneliklerde taahhüt süresince sözleşme ve taahhütname koşullarında tüketici aleyhine değişiklik yapılamaz.

    sürekli kendi hızımda sınırsız indirme yapabilecekken sözleşmeye aykırı olarak sınırlandırılıyor.

    üstelik türk telekom bunun lehimize olduğunu iddia etmiş. örneğin 16 mbps, akk kalkmadan önce 5'e düşüyorken ek kota ile 8 mbps'ye düşecekmişmiş. akk kalkınca akkli paketi kotalıya çevirmesinin nasıl aleyhimize olmadığını açıklasınlar. adamlar yine bi şey buldu halletti.

    superonline ve tt kullanan biri olarak turkcell ne yapacak bekliyoruz.

    edit: imla
  • müşteri hizmetlerini aradım kota kalkıyor diyorum efendim bizim bu yönde bir hazirligimiz yok diyor.bakanin açıklaması var diyorum yok öyle bir şey diyor pes edip kapatıyorum umarım en kısa sürede batar da başka operatör yok hepsi ttnet omurgası kullanıyor 2018 yılında 10 yıl önceki hız ve teknoloji hizmetini fahiş fiyata alıyoruz yazık
  • yersen müşteri lehinde yapılan aslında müşteri aleyhinde olan uygulama.

    bu kafayla devam ederlerse oldukça çok müşteri kaybedeceklerdir. bizzat benim gibi üşengeç adam üşenmedim, aradım ve tabiki salak salak cevaplar aldım. en kısa zamanda yine üşenmeyip tüketici hakem heyetine gideceğim ve taahhüt beklemeden iptalin yollarını aramaya başlayacağım.

    hemen peşine de kardeşimin, annemin ve taahhüt bittiği vakitten tezi yok kendi hattımı taşıyacağım.

    böyle köylü kurnazlığıyla dolandırılacağıma gider efendi gibi kazıklanırım.
  • bu konuda yazılanların sayısına bakıldığında yeni bir "internetime dokunma" aktivitesinden ne kadar uzak olduğumuzu anladım. sahipsiz vatandaşların şirketlere alenen satıldığı mis gibi ortam. bu ortama dünyanın en tüketici dostu şirketi gelse onlar bile bu halimize bakıp tüm politikalarını değiştirirler. merdiven altı işletmelerin teklif edeceği şeyleri tüm ülkeye yayılmış büyük firmalar teklif bile etmeden dümdüz dayatıyor. etik metik koy mına gitsin kim takar? sahipsiz çocuklara yürüyen barbarlar gibi adamlar gözünün içine baka baka kılıfına bile uydurmaya tenezzül etmeden silkmeye çalışıyorlar bizi. her şey daha beter duruma geliyor farkındaysanız. farkında olmasak daha iyi aslında en büyük sorun farkında olmamız. hayır böyle alenen silkilmenin de bir albenisi yok yani biraz daha romance olsun falan madem. ama yok adamlar bildiğin odun ve çoğunluğumuz bu odunları seviyor belli ki. seviyeler çekiyor, tek gayeleri onlardan biri haline dönüşmek çünkü.
  • kimse müşteri falan kaybetmeyecek. en kısa zamanda hepsi birden aynı şeyi yapacaklar ve seve seve(!) kullanmak zorunda kalacağız.
hesabın var mı? giriş yap