• sadece türkiye’de işinize yarayan vatandaşlık. çalın harmandalı vurun davula ver mehteri gaza gelelim. sonuç ? dünyanın geri kalanının gözünde bir hiçsiniz. gidin karadağ’a ufacık ülkeciğe kimsiniz görün. avrupa vs saymıyorum bile. itibarı ülkesiyle sınırlı vatandaşlık. haydi gidin sandıklara hüloggg diye verin oylarınızı. alın herkesi ülkemize vize mize sormayın döviz diyin gelir diyin. itibar ?? sıfıroğlu sıfır.

    edit: başlığı eksik harf açtığım için özür dilerim.
  • ülkemiz 16 senedir zor zamanlar geçiriyor. üstte ki yazarın yazdığı her şeye hak veriyorum. fakat bunun "türk" kimliğine karşı aşağılama kısmı var. ben bir türk'üm ve kimliğimden onur duyuyorum. kimseye kimliğimi aşağılatmamak kaydıyla, özeleştirimi de sürekli yapıyorum.

    ben, bir kaç aptalın yanlışının koca bir kimliğe mâl edilmesine sonuna kadar karşıyım. almanlar tarihte adolf hitler gibi bir hata yaptılar ve bu onların değerlerine uzun vade de zarar vermedi. biz de türk halkı için bir adolf hitler dönemi yürütüyoruz. ne yazık ki cahil nüfusumuz fazla, ancak en azından bunun geçici bir ütopyadan ibaret olduğunu biliyoruz. zaten tersi olsa şuan ya ülkeden giderdiniz, ya da gitmek için fırsat kollardınız. yurtdışında ne kadar aşağılandığımızı düşünsenizde, çoğu avrupa ülkesi olaya, ülkesel değil, kişisel bakıyor ve ben daha hiç, (ırkçılar hariç) sırf milliyeti yüzünden, efendi ve dürüst insanların aşağılandığına denk gelmedim.
    ulusumuzun mustafa kemal dönemlerine dönmesi dileğiyle...
hesabın var mı? giriş yap