• turbobit, uploaded vb. sitelerin linklerini yüksek hızda indirmenizi sağlayan bir site. kutuya linki yazıp gönderiyorsunuz. bir süre sonra linki veriyor.
    fakat o linke tıklayınca sırayla reklam içeren pencereler çıkarıyor. bazıları adblock vb. uygulamayı anlayınca kapatıp öyle gel diyor. bazıları captcha çözmeli 6-7 reklam penceresi sonunda istediğiniz dosyayı indirebiliyorsunuz. örneğin turbobit free ile 50kb/s ile indirirken buradan aldığım link ile 700-800kb/s görmek mümkün. çok fazla siteyi desteklediklerini söylüyorlar.
    reklam pencereleri arasında videoyu izlemek için eklentiniz eksik yükleyin, java sürümünüz eski güncelleyin, şarkı indirmek için şöyle bir program var indirin gibi tuzaklar reklamlar var. bunlara dikkat ettiğiniz sürece sıkıntı yok. en azından ben rastlamadım.
    http://www.turkdown.com/ çalışmazsa http://cbox.turkdown.com/ sitesine gönderiyor. orada da ufak bir kayıt formunu doldurursanız linklerinizi çevirtebiliyorsunuz.
  • reklamlarla dolu olmasına rağmen 30 kb gibi ezik bir indirme hızıyla normal indirme seçeneğiyle 10 saatte indireceğim dosyayı 10 dakikada indirmemi sağladı. şiddetle öneririm.
  • hayat kurtaran sitelerden. warezturkey.net ile birlikte mükemmel bir ikili oluşturuyor.
hesabın var mı? giriş yap