turkish babygirl
-
genç yaşında, büyük ve ağır memeleri yerçekimine yenik düşen, aşırı sarkık memeye sahip youtube kızıdır. sesi de, konuşması da irrite edicidir.
(bkz: yazık kimin çocuğuysa)
link vermeyen hayvan olmamak için -
akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüğüm, kendini seksi sanan ama hiç de öyle olmayan bir kadın tarafından yönetilen ilginç bir youtube profili.
-
bu babygirl ise ben fetüsüm net
edit : aynı anda iki kullanıcıdan mesaj geldi sanırım paralı başlık beyler. ben de erkeğim zaten biri aşağıda kadın falan yazmış ayıp. -
şu kadına laf eden türk erkeği çarpılır.
allah var çarpılır. -
çok ilginç. destek olmak isteyen için papara hesap numarası bırakmış. aman tanrım.
-
kadın turnusolu başlık. hemen giydirmişler amk.
edit:taş gibi hatundur -
cennet mahallesindeki pembe bile daha gerçek.
-
yurdum abazanları sayesinde para kazanmaya çalışıyor muhtemelen. kim napsın kızım seni. telaffuzunda iğrenç. sesin kulak tırmalıyor.
-
kıza sadece acıdım. yazık lan, şunun kanalına üye olun filan veya ne bileyim?
başıma bir şey gelmeyecekse... belki de kendince bir tarz oluşturmuş. bilemedim ki şimdi... iyi niyetli bir kızcağız yahu -
özgüven patlaması yaşayan bir ergen zannedip linke tıkladım ama şu video sonrası akli dengesinin olmadığına kanaat getirdiğim, youtuber olmaya özenen bir arkadaşımız. dalga geçilecek ya da küfür edilecek bir yanı yok, türkiye'de her semtte ya da mahallede böyle bir tane mutlaka bulunur.