• haddini aşmaktır.

    muhalif olabilirsiniz, anarşist olabilirsiniz, siyasi görüşleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir, hayata bakış açınız bambaşka olabilir, eğitimsiz olabilirsiniz, aile terbiyesi almamış olabilirsiniz, millet kavramından bihaber olabilirsiniz, cumhur kelimesi sizin için anlamsız olabilir ve hatta ruh hastası ya da akli dengesi bozuk olabilirsiniz ama türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı'na hakaret e-de-mez-si-niz!

    mühim not: söz konusu görüşüm atatürk'ten itibaren tüm cumhurbaşkanlarımız için geçerlidir, nihayetinde söz konusu makam kişilerden daha kıymetli ve önemlidir.

    edit: yine bir kelimeye takılıp aklınca üste çıkmaya çalışanlar var. rica ediyorum bu kafayla devam edin, biz de her seçimde tek kale oynamaya devam edelim.
  • cumhurbaşkanı derken?

    (bkz: padişah)
    (bkz: halife)
  • türkiye cumhuriyeti'nin 1. ve 2. cumhurbaşkanına iki ayyaş diyen namus ve şeref yoksunlarını savunan tiplere dert olmuş olay.

    (bkz: derdini sikeyim)
  • 'ananı da al git' diyerek devlet terbiyesini bize gösteren cumhurbaşkanına yapılmaması gerekendir.
  • maaşına zam isteyip alamayan bir takım fakir çomar beyanatı.

    800tl de iyi para lan bakınca şimdi...
  • biz buna ileri demokrasi diyoruz canım. mesela 10 küsür senedir atatürk'ün ne anasını, ne avradını, ne heykelini, ne portresini, ne ayyaşlığını, ne gavurluğunu bıraktılar. kimse ayıptır, günahtır demedi.
    tüm hakaretlere düşünce özgürlüğü, ileri demokrasi bık bık zırvaladılar durdular. şimdi uzununuza laf gelince aman çok ayıp, tü kaka...
    hem merak etmesin kimse! hakaret şöyle dursun; eleştiremiyorsun, hatta belgeli ispatlı yediği nanelerden bile bahsedemiyorsun. peygamber falan sanıyor ya bir grup bunu...
    anında satırlı magandalar etrafı sarıyor; taşa, topa, gaza tutuluyor insanlar, haklarında soruşturmalar bilmem neler...
    sonunda da bunca zaman cumhurbaşkanı olan, nice insana yapılan hiçbir saldırıya ağzını açmayan gudikler, daha cumhuriyetin ne olduğunu kavrayamamış adama iki laf gelince yok makam, yok koltuk.
    değer yargılarınıza ayrı, adaletinize ayrı sıçayım.
    saygılarımla.
  • ananı al da git demektir.
    iki ayyaş demektir.
    çapulcu demektir.
    ve daha niceleri demektir.
  • (bkz: israil dölü)
  • türkiye cumhuriyeti'nin kurucusuna ulu önder mustafa kemal atatürk'e hakaret edilirken pek şaşırılmayacak durum.
hesabın var mı? giriş yap