• berkin elvan'ın hayatını kaybetmesiyle başlayan olaylar, polisin sert tutumu ve tayyip erdoğan'ın toplumun farklı kesimlerini birbirine karşı kışkırtması sonucu 90 yıllık yeni bir cumhuriyetin bir felaketin eşiğine gelmesi. olaylar artık siyasal bir mücadele olmaktan tamamen çıktı. insanlar ölüyor arkadaşlar. bakın direnişçi,polis,akp'li,muhalif demiyorum. insanlar... dün bir simitçi abimiz polisin sıktığı biber gazı kapsülünden yaralandı. o adamın ekmek parası kazanmaktan başka ne derdi vardı ki? burada suçu sadece polise ya da direnişçilere yıkmak, olaylara sığ bakmak demektir. bu, ülkenin nasıl berbat bir şekilde yönetildiğinin nişanesidir.

    kendi ülkendeki insanları birbirine karşı kışkırtıp ülkeyi iç savaşa sürükleyerek mi dünya lideri olacaksın erdoğan? insanlar ölüyor. istifa etmeyi bırak, bir sağduyu çağrısında bulunup olayların sükun bulmasına bile çaba göstermiyorsun. allah gözünü doyursun erdoğan. insanlar öldükten, yaralandıktan, gözlerini kaybettikten, herkes birbirinden nefret ettikten sonra sen %100 oy alsan ne yazar? vicdanın bu kadar mı köreldi senin? islam mı sana böyle davranmanı öğütlüyor? ben kur'an'ın türkçesini başından sonuna kadar okudum ve senin bu yaptıklarının ne dinle ne kitapla alakası bulunmadığı gibi insanlıkla da bir ilgisi yok erdoğan. bu şekilde davranarak islam'a da büyük zararlar veriyorsun.

    lütfen herkes sakin olup mantıklı düşünsün. burası hepimizin ülkesi, hepimize yeter. allah hepimizi severek yarattı da biz niye birbirimizden öldüresiye nefret ediyoruz bu kadar?

    akp'li arkadaşlarım için: (bkz: #41103786)
    direnişçi arkadaşlarım için: (bkz: #41103718)
  • provokasyonlara karşı hem sokağı terk etmemek hem de akp'ye koz vermemek arasında sağlam bir denge kurmayı gerektiren ihtimaldir.
hesabın var mı? giriş yap