• her yanı parelenmiş solun son hücresi.
  • bölünmesine bir şey dediğimiz yok, fikir ayrılıklarıdır vesaire. ama biraz şeffaf olmak lazım. böyle dondan düşer gibi "yeni bir hareket, ülkede laiklik şöyle böyle" demek kolay. daha açıklayıcı olun. neden koptunuz, hangi fikir ayrılıkları yaşadınız? en başından beri neden sürekli bölündü? kimler şu anda sizlerle? günümüz sorunlarına ayrıldığınız patilerin bakış açısı neydi, sizin bakış açınız ne? "halk"ı istemiyor musunuz? o zaman biraz açık açık konuşun. seçimin birinde tkp'ye oyumu vermiş idim. şimdi o vakitten bu vakte ne değişti? bir hesap vermeniz lazım artık, öz sorgulama yapmanız lazım.
  • (bkz: halkın türkiye komünist hareketi)

    çok yakında.

    bizi takip edin.
  • kamuoyuna :

    "bir adet susamlı simidimiz vardı. ancak fraksiyonel farklılıklar, zincir mağaza süreci ile kapitalizmin pençesine düşen simit sektöründe ezilen proleteryanın durumu ve kürt sorununa kalıcı bir çözüm bulunamaması nedeniyle simidi ikiye bölmeye karar verdik. simidin sağ yarısını almak isteyen çıkmayınca da tekrar bütün ezilenler olarak sol simitte birleşmeye karar verdik.

    evet en başta daha fazla simidimiz vardı aslında. sağlık olsun.

    saygıyla duyurulur.
  • barış bloğuna girmeyi dahi doğru bulmadıklarına göre tkp nin içindeki en sağcı kesimin kurduğu parti. o kadar çok düzene karşılar ki bence düzenle karşılıklı bi tavla bile atabililer artık.
  • olum ne ara fark ettiniz de goygoyunu yapmaya başladınız allahsızlar. htkp ekibinin bölünmeyi ne kadar sevdiğini gösteren yeni oluşum. hayırlı olsun efenim.
  • hayatında örgütlenip mangala bile gidemeyenlerin hunharca bok attığı yeni komünist partidir.
    sanırsın ki memleket 3-4 kez devrim gördü, içinden lenin falan çıkaran bir geleneği var önüne gelen küfrü basmış, aklınca taşak geçmiş. sanki tipitiplerin elinden tutan var da o sefil hayatında örgütlenme adına ne başardın da beğenmiyorsun.
    aslında hayatında bir bok başaramayanların kendi sefil ezikliklerini olana laf ederek göstermelerine vesile olmuştur. yolun açık olsun tkh.
  • sosyalist devrimci sola adıyla sanıyla hareket getirme amacındaki yeni komünist parti.

    yolu bellidir, yürümek isteyen yürür. bkz: yolumuza devam ediyoruz yolu da açıktır.

    (bkz: örgütten korkmadan boğaz köprüsünde yürümek)
  • bölünmeler ve geçici ittifaklar tarihinden oluşan türkiye solundaki yeni bir soluk. yolları açık olsun...

    hakem heyetinin gözetimindeki tkp'yi saymazsak, kp, htkp ve tkp 1920'den sonra 4. (dördüncü) komünist parti olacaklar. aziz nesin'lik bir durum kısacası.

    umarım bu dörtlü arasında, "en bi komünist biziz" tarzında bir ilkokullararası bilgi yarışması saçmalığı yaşanmaz.

    not : dinamo mesken taraftarı bir tkp seçmeni.
hesabın var mı? giriş yap