• bugün açıklanan kadrodur.

    kaleciler: volkan babacan, harun tekin, onur kıvrak

    defans: gökhan gönül, şener özbayraklı, caner erkin, ismail köybaşı, hakan balta, mehmet topal, semih kaya, ahmet çalık

    orta saha: nuri şahin, selçuk inan, ozan tufan, oğuzhan özyakup, volkan şen, arda turan, olcay şahan, hakan çalhanoğlu, emre mor,

    forvet: burak yılmaz, cenk tosun, yunus mallı

    emre mor için sevindim.

    kanyak
  • gökhan töre ve alper potuk'un kadro dışı kalmasıyla sonuçlanan kadro seçimi. sürpriz denilebilir.
  • açıklanmıştır. gökhan töre 2 maç cezalı, serdar aziz sakat, yasin öztekin ise kazma olduğu için kadroya seçilmemiştir. emre mor seçimi ise sevindirmiştir.

    kaleciler:
    volkan babacan, harun tekin, onur recep kıvrak

    savunmalar:
    gökhan gönül, şener özbayraklı, caner erkin, ismail köybaşı, hakan kadir balta, mehmet topal, semih kaya, ahmet çalık

    orta saha ve hücum:
    nuri şahin, selçuk inan, ozan tufan, oğuzhan özyakup, yunus mallı, volkan şen, arda turan, olcay şahan, hakan çalhanoğlu, burak yılmaz, emre mor, cenk tosun
  • gokhan torenin olmamasiyla besiktaslilarin, alper potukun olmamasiyla da fenerbahcelilerin aglamasina sebep olacak kadrodur.

    (bkz: burasi karisacak vaziyet alin)

    edit: semih kayanin oldugunu simdi farkettim. bu tercih butun taraftarlari aglatacaktir. :)
  • fatih terim gene adam kayırmış , semih kaya gibi bir oyuncuyu alıp ersan adem gülümü almamıştır.
    ömer toprak kadroya gökhan töre yüzünden katılmazken şimdi gökhan kadroya alınmıyor ve sadece 11 maç oynamış bir oyuncu olan emre mor kadroya dahil ediliyor.
    burak yılmaz konusuna hiç girmeyeceğim ne desem gg
  • semih kaya'nın kadroya alınmasıyla milli takımda nasıl bir torpilin döndüğünü tekrardan görmemize vesile olmuş kadrodur.

    yahu bu adam 1 sene boyunca rakip forvetler karşısında süründü, perişan oldu. bunu herkes gördü de sadece sen mi göremedin ey fatih terim. ayrıca ismail köybaşı gibi bir çöpün de -her ne kadar yedek olacaksa da- kadroda olması tam bomba. 1 sene boyunca sakatlıklar yüzünden top oynayamayan nuri şahin'i saymıyorum bile. gökhan töre'nin olmaması bence normal, çünkü 2 maçlık cezası var. son olarak, formda bir sezon geçiren alper potuk'un alınmaması da büyük haksızlık olmuştur.
  • olum madem gökhan töre yok niye ömer toprak çağrılmadı kadroya? zaten leş gibi defansımız var cidden komedi yani.
  • tek soru işareti emre mor'du. fatih terim mesela gökhan töre'yi de alsa şaşırmazdım(3 maçlık cezasına ragmen). en çok mutlu edense semih kaya'nın alınması. turnuvada parlasa da gitse gs'den. adam daha hala genç ve iyi bence.
  • alper potuk alınmalıydı
  • emre mor'un kesinlikle olması gerektiğine inandığım kadro. bunun yanı sıra kendi takımlarında kadroya giremeyenlerin de yer almaması gereken kadro. örneğin caner, ozan, arda, şener kesinlikle kadroda olmamalı. olur da friki olur diye ilk 11 çıkan hakan da kadroda olmamalı. bir de bu nuri ne iş yapar onun da olmaması lazım.

    cenk ve burak forvet olmadığı için olmalı. hatta bence oğuzhan, olcay, emre, cenk, gökhan aynı anda kadroda olmalı çok uyumlu olurlar ve takır takır defansı ortadan delerler.
hesabın var mı? giriş yap