• #77375354

    ip ban falan varsa yapın şu amına kodumun teröristine.
  • elbette farklı etnik kökenli bireylerin de bulunduğu ülkedir türkiye. mühim olan farklılıkları nasıl gördüğümüz. farklıların bizi nasıl gördüğü. yahut onları farklı mı gördüğümüz.
  • anası eşşekler tarafından becerilmiş bir mağara sıpası.anır yavrum anır. gün gelir yakalanınca abe vurma abe diye inlersin nasıl olsa.
  • “ne mutlu turkum diyene diye anirirlar” ifadesini kullanmis. yanlisi var; esekler anirir, o esekler de daglarda bayirlarda olur genelde. dag eseklerinin anirtilari meshurdur.

    “devletci ve milletci” diyor bir de. onur duyariz. tum dunyanin terorist oldugunu ilan ettigi bir eskiya surusunun ‘orgutcusu’ olmaktansa, 1000’lerce yillik devletimizin devletcisi oluruz.

    sahi devlet bu kadar onemsiz bir detay, 40 yildir bu eskiya bozuntulari neden kan akitiyor?
  • acilen birinin silkmesi lazım ama öyle böyle silkme değil
  • muhtemel yurt dışında yaşayan bir it.

    ondan bu kadar rahat bir şekilde terör ve terörist örgüt propagandası yapıyor.

    ne sarılacak bir bayrağı ne de gömülecek bir karış toprağı olmayan vatansız artık.

    asla daha fazlası değil.
  • vatan
    bir ülke ki camiinde türkçe ezan okunur,
    köylü anlar manasını namazdaki duânın.
    bir ülke ki mektebinde türkçe kur'ân okunur.
    küçük büyük herkes bilir buyruğunu hüdâ'nın.
    ey türkoğlu, işte senin orasıdır vatanın!

    bir ülke ki toprağında başka ilin gözü yok,
    her ferdinde mefkure bir, lisan, âdet, din birdir.
    meb'üsânı temiz, orda boşolar'ın sözü yok,
    hududunda evlatları seve seve can verir;
    ey türkoğlu, işte senin orasıdır vatanın!

    bir ülke ki çarşısında dönen bütün sermaye,
    san'atına yol gösteren ilimle fen türk'ündür;
    hirfetleri birbirini daim eder himaye;
    tersaneler, fabrikalar, vapur, tren türk'ündür,
    ey türkoğlu, işte senin orasıdır vatanın!

    ziya gökalp

    adam her şeyi yazmış.
  • türkiye cumhuriyetine faşist ve emperyalist demiş çok güldüm. keşke öyle olsaydık en azından cahil cühela insanlar yerine daha düzgün muhalif kanatları olabilirdi.
  • doğru bir başlık. hiç bir ülkenin de tek bir ırka ait olmadığına inanıyorum. bu yönetimi elinde tutan ve ülkeyi kuran ırkın kanunlarının yaşandığı ülke dense daha doğru olur. türkiye türk devleti denmesinin sebebi, sadece türklerin yaşadığı, ya da yaşayabileceği bir ülke olduğu için değil, kurucusu büyük mustafa kemal atatürk'ün türk olması ve farklı etnik toplulukların hepsine saygı ve sevgiyle türkiye çatısı altında birbirine kenetlemesi ırksal farklılıkları değil kardeşçe yaşamayı öğütlediği içindir. hic bir ırkı aşağı görmemiş dışlamamıştır. asıl olan bu farklılıklara rağmen vatan denen toprağı beraberce sahiplenebilmek, koruyabilmektir. türk ya da başka milletten biri ayrımcılık yapıyorsa asıl düşman odur. kardeşliğin bitmesi bütünlüğün bitmesi demektir. tüm bu güzel düşüncelerle kurulmuş olan ülkemizin gidişatının bir türk devleti olmaktan çıkarılmakta olduğunu görmekteyiz. türklüğü ayaklar altına aldık gibi söylemler çok yanlış ve asla hiç bir millet için söylenmemesi gereken incitici, üzücü söylemlerdir. türkiye türk bir devletin dağılırken kalan son parçasının kurtarılarak kurulduğu, türkler tarafından kurulmuş bir türk devletidir. ama sadece türklere ait kesinlikle değildir. tüm yaşayan milletlerin ortak değeridir.
  • bana atmış olduğu mesajda hdp'nin terörist bir yapılanma olmadığını asıl teröristin tsk ve devlet olduğunu söylemiş veledi zina.
hesabın var mı? giriş yap