• beyefendiye karı gönderilim mi acaba?
  • (bkz: şehirlere bombalar yağardı biz durmadan sevişirdik)
    cidden zor lan şu şartlarda falan baksana.
  • içinde o kadar çok "sevişmek" kelimesi geçiyordu ki, bir üstteki entry okurken boşalmamak için kendimi zor tuttum.
  • sevişmek için ihtiyacınız olan bir akıllı telefon, size ait bir oda(hatta daha iyisi ev) ve istediğiniz vakit ulaşımı sağlayacak bir araba.
  • gelişmekte olan ülkelerde bütün sistem 250 gr'lık am çerçevesinde işlediği içindir.

    onu mutlu etmek için çok çalışacak, çok para kazanacak, çok güzel giyinecek, çok kültürlü olup eğitimine binlerce lira harcayacaksın ! sonra o am senin olacak.

    kolayca am'a ulaşabilsen bunların hiçbir manası olmazdı değil mi? bu yüzden medya, sinema, reklam sektörleri kadınları manipüle ederek başlar işe.

    fakat ben size bir abazanın günlüğünün 69. sayfasında yazan bir yazıyı aktarayım:

    "başına bim poşeti geçirince bütün kadınlar aynıdır"

    keh keh.
  • erkeklerin sevişen kızlar hakkında olumsuz düşünmesi ile alakalı bir durum. işin garibi kadınların bir çoğu da erkeklerden farklı düşünmüyor. ulan bari siz yapmayın. ama yapacak bir şey yok. hal böyle olunca bazı kadınlar cinsellikten uzak duruyor. erkekler de aksine bilmem kaç saniyede bir seks düşününce saçma bir toplum oluyoruz.
  • sevişmek kimisine göre bir ihtiyaç, hayatının anlamı, rahatlama ... olarak görülebiliyor. bunu tabuları olan toplumda uç bir şey olarak gösterdiğinizde sanki nimetmiş gibi davranılması da normal.

    evet birileri sevişebiliyor, sevişiyor. ben sevişiyorum, belki sen de. buna duygusal yoğunluk kattığında başka, hayatının vazgeçilmez bir parçası olduğunda başka düzenler ortaya çıkabiliyor. bununla birlikte hiçbir şeye kafayı takmayan tayfa için gayet normal. belki de hiç yapılmayan kitle içinde konuştuğunuzun farkında değilsiniz. yoksa kim dünya'nın en önemli işini yapmış gibi üzerine basarak anlatır ki? belki kimilerine göre zor olduğundan da kaynaklı olabilir.

    ahlak kısmından hadi dini mevzuları bir kenara bırakırsak, ülkeyi soyup soğana mı çevirdin ? yoksa milletin cebindeki beş kuruşa mı göz diktin ?

    yüzlerdeki bir mutluluk için bazı şeylerin bu kadar zor olmaması lazım ama şunu unuttuk ki bu ülkere mutlu olmak lüks oldu. işte bu yüzden bazı şeyler biraz zor gerçekleşiyor veya daha gerçekleşmeden kül oluyorlar.
  • bir de suriyelilere sorulmasi gereken hal.
hesabın var mı? giriş yap