• 2012 londra yaz oliymipayatlardaki türkiye adına en başarılı federasyondur.

    (bkz: servet tazegül)
    (bkz: nur tatar)
  • tekvando branşında ülkemizde faaliyet gösteren organizasyon.
  • başarıdan başarıya koşan bir federasyon. futboldan sonra ülkemizde en çok lisanslı sporcu sayısına sahip, şampiyon yetiştirmenin yanında felsefesinden dolayı topluma insan kazandıran insan topluluğu. kibar insanlar.
  • bir rezilliğe imza atılmış

    2 kez dünya şampiyonu olan irem yaman milli takım için elemelere çağrılmış

    düşün dünya şampiyonunusun ama milli takıma girmek için eleme maçı yapmak zorundasın
  • buradan görüleceği üzere geçen yıl henüz olimpiyatlara katılan sporcu belli değilken biri hakkında olumlu yorum yaparken diğeri hakkında olumsuz yorum yapan fedarasyon. düşünün futbol fedarasyonu bir turnuvaya gönderilecek takım hakkında yazı yayınlarken galatasaray yükselişte fenerbahçe düşüşte gibi bir ifade kullanıyor. o zaman burası yangın yeri olurdu ama bireysel sporcular için bu yapılınca farkedilmiyor bile. nerden baksan tutarsızlık.
  • poomsae takımına bir kez daha üvey evlat muamelesi yapan federasyon.
    19-22 kasım tarihlerinde portekiz'de düzenlenecek olan avrupa şampiyonasına katılamadıklarını haykırıyor sporcular sosyal medyada. katıldıkları her yarışmadan madalya ve madalyalarla dönen sporcuların emeklerini "maddi imkansızlık nedeniyle" götüremeyeceklerini söylerek hiçe sayıyorlar.

    yarışmaya katılım için son başvuru tarihi 13 kasım'mış. bu 48 sporcu için süre bitmek üzere. federasyonun nerelere paralar doktüğünü bilmesek para olmamasına inanalır.
    15 kasım'da bosna hersek'te duzenlenecek olan avrupa gençler şampiyonası'na nerdeyse sporcu başına 2 antrenör düşecek bir de milli gezi takımı kurulmuş paylaşımlardan gordugumuz kadarıyla.. yakın zamanda seçim geçirmiş federasyonun balkan turu gibi bir gezi kafilesi oluşturması da tesadüf olsa gerek. onlara para var ama madalyalarla döneceği neredeyse garanti milli sporculara gelince yok. gerçekten çok yazık.

    işin özeti ekşicilerin sosyal medya gücüne ihtiyacı olan milli sporcularımızdan haberdar etmek istedim. tweet mi atarsınız, başlığı mı up'larsınız, üşenmeyip gidip federasyon hesabına mı yazarsınız sizlere havale ediyorum.
    federasyonun instagram hesabı

    not: spor bakanının talimatıyla 60 kişilik ekiple turnuvaya katılacakları haberi geldi. artık sporcularımızdan bol altın madalyalı bir sonuç bekliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap