• aslanoba varsa işin içinde, başarısız bir girişim vardır diyerek katılmak istemediğim buluşmalar.
  • antalya ayağında barbaros özdemir'in ekseriyetle baydığı, öget kantarcı'nınsa kendisine hayran bıraktığı buluşma. bence mynet abla yerine daha sakin biri olabilirdi, ses tonu herkesi yordu; dinlenemedi. bunlarla beraber, teb girişim + sefamerve + dorabase + ticimax'ın birlikte çıktığı oturum en başarılısıydı. hiç yoktan bu işe nasıl girilir, ne şekilde ilerlenir diyerek bilal'e anlatılır gibi anlatıldı.
    o salak saçma soruları soranlara hiçbir sözüm yok, tebrikler antalya halkı. şahaneydiniz!
  • başarılı organizasyon. ama tespit doğru, enerjisi yüksek konuşmacılar en sona kaldı. konuşmacı kadının kare asa beş basar demesi bence günün en akılda kalıcı cümlesiydi.
  • adana ayağında turkcell bilmemne müdürü herkese bip yükletip soruya cevap verenlere hediye vereceğim demesine ve şimdi soru geliyor demesine rağmen o soru bip 'te hiç sorulmadı.
    bu arada ön konuşmacı yaptıkları adana ticaret borsası başkanı'nın startup'lar yerine standup'lar demesi teknoloji buluşmalarında beni benden aldı.
    kelimeleri telafuz dahi edemeyen ticaret odası, sanayi odası ve ticaret borsası başkanlarını dinlemek tüylerimizi diken diken etti doğrusu.
hesabın var mı? giriş yap