• hala test yayınındalar sürekli senkron hatası var sunucunun konuşması videosu çoğu zaman çok geriden geliyor. zaman zaman doğru cevap verseniz bile eleniyorsunuz bazende jokerinizi kullanamıyorsunuz.
    ben bunların hepsini hoş gördüm ama sunucunun gereksiz yersiz dini göndermeleri artık benim canımı sıktı kardeşim sen ümmetinle beraber eğlen artık ben yokum yok namazda şöyle yaparmış yok oruçta böyle yaparmış ezan okunurken şarkı söylemişmiş yeter ya neden illa dinini inanışını göstermeye çalışıyorsun oldu olacak adını ümmet yarışta koyun olsun bitsin.

    altyapısı yetersiz online yarışma.
  • online bilgi yarışması. app store veya google play’den telefonlarınıza indirebilir ve para kazanabilirsiniz. yalnız referans koduna myblue yazmalısınız.
  • hadi’nin çakması olan yarışma. günlük 5000 tl verdiklerini iddaa etseler de günlük kişi başı en fazla 2 lira falan düşüyor. 20 lira olmadan çekilmediğini de düşünürsek; aslında o para o gün dağıtılmıyor. bunun en güzel örneğini 75000 tl büyük ödüllü yarışmada yaptılar ve çok kolay sorular sorarak çok kişinin soruları cevaplamasını sağladılar. bu da 75000 liralarının kasada kalmasını sağladı. yaptıkları bu oyunlardan sonra uygulamayı siliyorum . ayrıca sürekli hata veren bir yarışma kendileri tavsiye etmiyorum kesinlikle.
  • kazanılan parayı çekmek için papara hesap no.sunu isteyen yarışma.

    bir anlık gaflette bulunup normal bir bankanın hesap numarasını -hane sayısı yetersiz kaldığı için başına da şube kodunu girerek- girip paramın yatmasını bekledim. iki gündür ses seda yok bakalım ne olacak 21 tl’nin akıbeti.

    ekleme: papara hesabı açtırıp onun hesap no.sunu yazdım bir hafta sonra yattı para. tabi önceki kazandığım miktar da yalan oldu.
  • çok kalitesiz yarışma uygulaması. yazılımı ve grafikleri kötü, sunucu tecrübesiz ve bilgisiz. yorum kısmını da aceleyle yazmışlar galiba. rastgele bir avatar atıyor her yorumda.

    para çekme zorluğu ve sürekli donmasını da eksilere ekleyelim.
  • yarışmacıların baskısına sonunda dayanamayıp ıban sistemine geçmiş yarışma uygulaması. ancak iban ile istediğiniz ödemeleri de yapmamak için çeşitli numaralar çevirmeye devam ediyorlar. iban ile talepte bulunduk bu kez de paraları uygulamaya geri gönderdiler. piyasada 4-5 yarışma uygulaması içinde para ödemesini beceremeyen tek ekiptir kendileri. hele bir de sunucuları var, evlere şenlik. bu kadar çok konuşan sunucu daha görmedim. normalde 19.30 da başlayacak yarışma hiçbir zaman saatinde başlamaz. bazen 19.40 a kadar telefonun başında ağaç ederler sizi. donma sorunu en fazla olan yarışma, isterseniz 100mbps ile bağlanın iki de bir donmadan kurtulamazsınız. bu aralar sürekli joker dağıttığı için ancak kuruş kazanabileceğiniz tam bir zaman ve internet düşmanı uygulama. hadi uygulamasından paranızı akşam talep ediyorsunuz sabah yatıyor. ama türkiye yarıştadan 15 gün oldu paramızı alamıyoruz. kuruş kuruş biriktir sonra agresif sunucu cepteteb e geçtik ordan alacaksınız desin. nasıl alınacağını da açıklamıyorlar. cepteteb hesap numarasını mı yollacağız onu da söylemiyorlar. kısacası can sıkan vakit kaybı ve parayı alabilirsek telefondan derhal sileceğimiz uygulama.
  • ocak ayından beri hemen her akşam oynayıp 70 tl biriktirdiğim yarışma. parayı yatırmıyorlar eleştirileri artıp oynayan sayısı da giderek azalınca paramı talep ettim ben de. yatmadı tabi. oynamaya devam ettim, 5 lira daha kazandım derken yarışma askıya alındı. sunucu işi bırakmış. öncesinde para çekme limitini 50 tl yapmışlar. 29 nisanda yarışma var göstermişlerdi, yapılmadı. planlanan yarışma yok diyor şu sıra. sunucu bulamadıklarını düşünmek istiyorum. umarım sahtekar çıkmazlar.

    benzerlerinin en iyisi: eleq
  • içeride biriken 35 tl’mi 25 gündür yatıramadılar. bir süredir yarışma da olmuyor gördüğüm kadarıyla. muhtemelen dolandırıcılık.
  • sunucusu ömer akbaba ‘nın programdan ayrılmasının ardından sunucu arıyoruz ayağına iki üç haftadır cep telefonu ekranlarında yayımlanmayan program. uygulamayı açığınızda “planlanan bir yarışma yoktur.” yazıyor. yarışmaya ara verirlerken de para çekme alt limitini 20 tl’den 50 tl’ye çıkarmışlar. herhalde millet parasını çekip gitmesin diye yaptılar. içerde 21 tl param kalmıştı. anlaşılan o da hiç oldu.

    tanım: patlayan mobil canlı yarışma programı.
  • insanları dolandırmış yarışma. haklarında dava açılması lazım.
hesabın var mı? giriş yap