• düşünüyorum da, abi öyle topçularımız var ayda hiç yoksa 300-350bin euro dolaylarında para kazanıyor hem de vergisiz şartsız şurtsuz.
    bu para 1 ay boyunca ne yapılır? her gün her saat dünyaları yesen, marketleri boşaltsan ki uçuk örneklerden bahsediyorum. herkes sen ben gibi insan. belli bir kapasitesi var. bir insan her gün dışarıda yiyip her allahın günü para harcasa bile bu 300bin euroyu bitiremez. bu paranın ancak ve ancak yatırım yapılarak değerlendirilmesi mümkün gözüküyor. böyle bakınca da hangi futbolcunun ne kadar yatırımı vardır? ben anlamıyorum bu kadar para nereye gidiyor. üstüne üstlük paşalarımız vergisini de vermiyor. daha doğrusu muaflar. böyle de bir adalet sistemimiz var işte. vergiyi tabana yayan(!) adalet sistemi..

    edit:imla
  • gerçekten futboldan yıllardır haz etmeyen bir insan olarak aynı şekilde yıllardır kendi kendime uzun uzun sorduğum fakat bir türlü mantıklı bir açıklama bulamadığım tamamıyla haksız rekabetin daniskasıdır kanaatimce. ha diyen olacaktır elbet sen oyna sen de kazan vs. babam avrupa judo şampiyonuydu, judodan ve spordan kazandığı bir çöpü dahi yoktur. rahmetli amcam da türkiye güreş şampiyonuydu, zira o da aynı şekilde. ben de spor ruhu yok maalesef, rekabeti seven bir insan değilim fakat insan böyle bir duruma pek katlanamıyor maalesef.
hesabın var mı? giriş yap