• aylan kurdi'nin babasına ait bir söz.

    "türkçe bilmeyen suriyeli bir berberseniz istanbul'da kimse size iş vermiyor. ben de geçinmek için 600 tl karşılığında bir tekstil fabrikasında temizlik yapmaya başladım. 50 liraya da neredeyse 100 kiloluk çekirdek çuvallarını beş kat çıkarıyordum."

    kendi halkımız açlıktan ve soğuktan ölürken, işsizlikten kırılırken, iş bulabilenler de kuş kadar maaşa günde 10 saatten fazla çalışırken, sana en az asgari ücretli ve sigortalı bir iş veremediğimiz için allah bizi kahretsin! affet bizi abdullah kurdi!

    link

    edit: bu entry ironi içermektedir.
  • üst edit ; ahaha adam insan kacakcisiymis birde .

    https://www.google.com.tr/…akilalmaz-iddia-40053201

    2013 yılında asgari ücret 800 lira civarıydı.600 lira bu haysiyetsize fazlaymış bile.keske evladın öleceğine sen geberseydin nankör şerefsiz.

    edit ; evladına birşey demedim bu arada.lafi gotunden anlayanlar var aranızda

    edit 2; ya siz hakikaten egitilmez comarlarsiniz.aminakoduklarim çanakkale savaşında 13-14 yaşında atalarımız şehit oldu vatan toprağı için.bu anasını siktimin vatansizlarini hangi argumanla savunacaksiniz? o 13-14 yaşında ki insanlar sayesinde hepimiz bu vatanın ekmeğini suyunu içiyoruz.eger bu kansız orospu çocukları gibi bizim atalarimizda vatanını terketseydi aynı muameleyi bizde gorururduk.bana boş hümanizm kasmayın.
  • içimizdeki faşistlerin nefretini kazanan beyan.
  • kardeş biz de bu ülkenin vatandaşıyız
    ama aynı muamele bize de var.
    suriyelilere özgü bir durum değil.
  • türkiye'de türk insanıyla aynı muameleyi gördüğünü açıklamış adam, yani ortada bir ayrımcılık yok. kendi karnını doyuramayan ülkenin hesapsız kitapsız milyonlarca sığınmacı kabul etmesinin iktidar dışında hiç kimseye hiçbir faydası olmadığının kanıtı olan bir olay daha.
  • bu röportajı çoğaltıp suriye'deki herkese okutsalar keşke.
  • (bkz: acıma yetime döner koyar götüne)
    üzgünüm ama daha iyi anlatan bir deyiş yok.

    beyninde ak47 kurşunu yemektense mavi gökyüzüne, turkuaz boğaza bakabilme fırsatı sağlayan ülkeyi itin götüne sokuyorsun.
    ama suç bizde, suç akp ve ümmetçi familyasında.
  • son dönemde kanada ya göç eden bir çok dostumdan duyduğum cümle.
  • sigortası yatırmayan, bir kişinin yapabileceğinden daha fazlasını yaptıran, yapılan iş kadar para vermeyen, o insan muhtaçlığından faydalanan bu işverenlere ne diyeceğiz peki?

    sorsan hepsi suriyelilere kızmaktadır ama düşkün olduğunu bildiğinden çıkarı için sonuna kadar sömürür.

    artık bu ikiyüzlü tavırlardan gına geldi.

    not: bu sayıda mültecinin plansız bir şekilde ülkeye alınmasından ve ne yaparsanız yapın şeklinde illere dağıtılmasından hiç memnun biri değilim.
  • gece gündüz suriyelere küfreden faşistleri kızdıran açıklama... sizin gibi faşistlerin de farklı tepki vermesini kimse beklemiyordu.. bir kez olsun ırkçı olduğunuzu kabul etseniz bari.
hesabın var mı? giriş yap